maluszek napisał(a):mama kilka spódnic.... mogę pożyczyć
Latem noszę tylko sukienki
Bocian napisał(a):M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać. Ja zawsze robię postój w Chorwacji. Jest takie jedno miejsce już w Chorwacji, tyle że w tej chwili nie pamiętam jak się nazywa, ale można to miejsce poznać po takim budynku. Nad drogą (w tym budynku) jest taki jakby tunel. Chyba, że spać gdzieś w Austrii, też na stacji.
Nie ważne co sie opłaca tylko gdzie spać aby sie wyspać. A moim zdaniem najlepiej wyspać sie można w hotelu.
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać. Ja zawsze robię postój w Chorwacji. Jest takie jedno miejsce już w Chorwacji, tyle że w tej chwili nie pamiętam jak się nazywa, ale można to miejsce poznać po takim budynku. Nad drogą (w tym budynku) jest taki jakby tunel. Chyba, że spać gdzieś w Austrii, też na stacji.
Nie ważne co sie opłaca tylko gdzie spać aby sie wyspać. A moim zdaniem najlepiej wyspać sie można w hotelu.
święte słowa Panie Kierowniku....
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): Ech przez chwilę mogę być mężczyzną... przynajmniej do póki mam spodnie
Ja aktualnie nie mam spodni jestem kobietą
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać. Ja zawsze robię postój w Chorwacji. Jest takie jedno miejsce już w Chorwacji, tyle że w tej chwili nie pamiętam jak się nazywa, ale można to miejsce poznać po takim budynku. Nad drogą (w tym budynku) jest taki jakby tunel. Chyba, że spać gdzieś w Austrii, też na stacji.
święte słowa Panie Kierowniku....
Ponownie zaniżenie Kolejne dwie butelki
demi-duox napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): Ech przez chwilę mogę być mężczyzną... przynajmniej do póki mam spodnie
Ja aktualnie nie mam spodni jestem kobietą
Ewentualnie Szkotem.
M23 napisał(a):Macie gdzieś swoje miejsca w Chorwacji, w których można się przespać? Jakiś parking, stacja benzynowa, na której warto się zatrzymać? Cisza, spokój.