Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomek W
Odkrywca
Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek W » 15.06.2014 12:44

W trasie to jednak opcja ze śniadaniem jest optymalna, szczególnie jak się z dzieciakami jedzie. Szwedzki stół gwarantuje, że rano maluchy się najedzą.
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 15.06.2014 12:54

Tomek W napisał(a):W trasie to jednak opcja ze śniadaniem jest optymalna, szczególnie jak się z dzieciakami jedzie. Szwedzki stół gwarantuje, że rano maluchy się najedzą.

jest mnóstwo miejsc gdzie śniadanie jest oferowane . Nie ma z tym problemu.... Nie tylko dzieci lubią rano się najeść :lol:
Betinka73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betinka73 » 15.06.2014 19:26

A był może ktoś w hotelu w Zagrzebiu ŚNJEZNA KRALJICA , jakieś opinie ?
Pestro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pestro » 15.06.2014 21:14

"Szwedzki stół", mini bułeczki, smarowanko z długą datą przydatności do spożycia za nocleg plus około 20E lub więcej za 4 osoby w innym motelu, to taki mini all inclusive w drodze do CRO.
ps. pozostaje pytanko czy warto? czy nie lepiej wygląda oferta ITAKI do CRO, samolot, all inclusive itp
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 15.06.2014 22:58

Pestro napisał(a):"Szwedzki stół", mini bułeczki, smarowanko z długą datą przydatności do spożycia za nocleg plus około 20E lub więcej za 4 osoby w innym motelu, to taki mini all inclusive w drodze do CRO.
ps. pozostaje pytanko czy warto? czy nie lepiej wygląda oferta ITAKI do CRO, samolot, all inclusive itp

Jeść trzeba, wolę zjeść gotowe śniadanie przyrządzone w hotelu niż szukać rano sklepu po to aby kupić bułeczki lub zjadać kanapki przywiezione z Polski. Mam wakacje.... :mrgreen:
Pestro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pestro » 16.06.2014 19:50

maluszek napisał(a):
Pestro napisał(a):"Szwedzki stół", mini bułeczki, smarowanko z długą datą przydatności do spożycia za nocleg plus około 20E lub więcej za 4 osoby w innym motelu, to taki mini all inclusive w drodze do CRO.

Jeść trzeba, wolę zjeść gotowe śniadanie przyrządzone w hotelu niż szukać rano sklepu po to aby kupić bułeczki lub zjadać kanapki przywiezione z Polski. Mam wakacje.... :mrgreen:

A to kolega niewiele wie o tym motelu, można zakupić też jedzonko na miejscu bez biegania po sklepikach, a swoją drogą wybitnie mi smakują kanapki z Polski :) tak samo również jak słoiczki itp. no i jadę objazdem przez Słowenię, w końcu mam wakacje.
ps. lubię wybierać, a nie m.in. zajadać to co hotel niby przyrządza, bo w końcu to szwedzki stół.
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 16.06.2014 20:26

Pestro napisał(a):
maluszek napisał(a):

A to kolega niewiele wie o tym motelu, można zakupić też jedzonko na miejscu bez biegania po sklepikach, a swoją drogą wybitnie mi smakują kanapki z Polski :) tak samo również jak słoiczki itp. no i jadę objazdem przez Słowenię, w końcu mam wakacje.
ps. lubię wybierać, a nie m.in. zajadać to co hotel niby przyrządza, bo w końcu to szwedzki stół.

de gustibus non est disputandum :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2014 20:27

Pestro napisał(a):A to kolega ..........

A to chyba nie trafiłeś :)
Ostatnio edytowano 16.06.2014 20:35 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 16.06.2014 20:30

Bocian napisał(a):[quote="Pestro
A to kolega ..........

A to chyba nie trafiłeś :) [/quote]
Ech przez chwilę mogę być mężczyzną... przynajmniej do póki mam spodnie :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2014 20:36

maluszek napisał(a):
A to kolega ..........

Ech przez chwilę mogę być mężczyzną... przynajmniej do póki mam spodnie :mrgreen:[/quote]
Ja aktualnie nie mam spodni :) jestem kobietą :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2014 20:37

Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać. Ja zawsze robię postój w Chorwacji. Jest takie jedno miejsce już w Chorwacji, tyle że w tej chwili nie pamiętam jak się nazywa, ale można to miejsce poznać po takim budynku. Nad drogą (w tym budynku) jest taki jakby tunel. Chyba, że spać gdzieś w Austrii, też na stacji.
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 16.06.2014 20:39

Bocian napisał(a):
maluszek napisał(a):
A to kolega ..........

Ech przez chwilę mogę być mężczyzną... przynajmniej do póki mam spodnie :mrgreen:

Ja aktualnie nie mam spodni :) jestem kobietą :lool:[/quote]
mama kilka spódnic.... mogę pożyczyć :D
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 16.06.2014 20:41

M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać.

Rzeczywiście opłaca się szczególnie dla osób jadących z dzieckiem/dziećmi. Nocleg po drodze to nie majątek, nie wspominając o wypoczęciu i komforcie w porównaniu z kimaniem na stacji.
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 16.06.2014 20:41

M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać. Ja zawsze robię postój w Chorwacji. Jest takie jedno miejsce już w Chorwacji, tyle że w tej chwili nie pamiętam jak się nazywa, ale można to miejsce poznać po takim budynku. Nad drogą (w tym budynku) jest taki jakby tunel. Chyba, że spać gdzieś w Austrii, też na stacji.

Spanie w samochodzie....chyba z tego wyrosłam.... a może jestem zbyt wygodna... Jednak wolę jeść chleb ze smalcem przed wyjazdem a pieniądze odkładać na spanie w łóżku po drodze.... :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2014 20:43

M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać. Ja zawsze robię postój w Chorwacji. Jest takie jedno miejsce już w Chorwacji, tyle że w tej chwili nie pamiętam jak się nazywa, ale można to miejsce poznać po takim budynku. Nad drogą (w tym budynku) jest taki jakby tunel. Chyba, że spać gdzieś w Austrii, też na stacji.

Nie ważne co sie opłaca tylko gdzie spać aby sie wyspać. A moim zdaniem najlepiej wyspać sie można w hotelu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone