Tomek W napisał(a):W trasie to jednak opcja ze śniadaniem jest optymalna, szczególnie jak się z dzieciakami jedzie. Szwedzki stół gwarantuje, że rano maluchy się najedzą.
Pestro napisał(a):"Szwedzki stół", mini bułeczki, smarowanko z długą datą przydatności do spożycia za nocleg plus około 20E lub więcej za 4 osoby w innym motelu, to taki mini all inclusive w drodze do CRO.
ps. pozostaje pytanko czy warto? czy nie lepiej wygląda oferta ITAKI do CRO, samolot, all inclusive itp
maluszek napisał(a):Pestro napisał(a):"Szwedzki stół", mini bułeczki, smarowanko z długą datą przydatności do spożycia za nocleg plus około 20E lub więcej za 4 osoby w innym motelu, to taki mini all inclusive w drodze do CRO.
ps. pozostaje pytanko czy warto? czy nie lepiej wygląda oferta ITAKI do CRO, samolot, all inclusive itp
Jeść trzeba, wolę zjeść gotowe śniadanie przyrządzone w hotelu niż szukać rano sklepu po to aby kupić bułeczki lub zjadać kanapki przywiezione z Polski. Mam wakacje....
Pestro napisał(a):maluszek napisał(a):Pestro napisał(a):"Szwedzki stół", mini bułeczki, smarowanko z długą datą przydatności do spożycia za nocleg plus około 20E lub więcej za 4 osoby w innym motelu, to taki mini all inclusive w drodze do CRO.
Jeść trzeba, wolę zjeść gotowe śniadanie przyrządzone w hotelu niż szukać rano sklepu po to aby kupić bułeczki lub zjadać kanapki przywiezione z Polski. Mam wakacje....
A to kolega niewiele wie o tym motelu, można zakupić też jedzonko na miejscu bez biegania po sklepikach, a swoją drogą wybitnie mi smakują kanapki z Polski tak samo również jak słoiczki itp. no i jadę objazdem przez Słowenię, w końcu mam wakacje.
ps. lubię wybierać, a nie m.in. zajadać to co hotel niby przyrządza, bo w końcu to szwedzki stół.
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):[quote="Pestro
A to kolega ..........
A to chyba nie trafiłeś
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):[quote="Pestro
A to kolega ..........
A to chyba nie trafiłeś
Ech przez chwilę mogę być mężczyzną... przynajmniej do póki mam spodnie
M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać.
M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać. Ja zawsze robię postój w Chorwacji. Jest takie jedno miejsce już w Chorwacji, tyle że w tej chwili nie pamiętam jak się nazywa, ale można to miejsce poznać po takim budynku. Nad drogą (w tym budynku) jest taki jakby tunel. Chyba, że spać gdzieś w Austrii, też na stacji.
M23 napisał(a):Najbardziej opłaca się stawać gdzieś na stacji i spać. Ja zawsze robię postój w Chorwacji. Jest takie jedno miejsce już w Chorwacji, tyle że w tej chwili nie pamiętam jak się nazywa, ale można to miejsce poznać po takim budynku. Nad drogą (w tym budynku) jest taki jakby tunel. Chyba, że spać gdzieś w Austrii, też na stacji.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi