Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jackuc
Cromaniak
Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 29.05.2014 07:18

waldek7512 napisał(a):witam
Poniewież jadę z Podlasia na Pag szukam jakiegoś motelu lub hotelu dla 4 dorosłych i 4 dzieci. Myślałem o czymś już w HR po przejechaniu granicy za Słowenią.W przystępnej cenie i przynajmniej z łazienką. Czy możecie mi coś podpowiedzieć?

Możesz jeszcze spróbować w Majolce. Co prawda jeszcze na terenie Słowenii, ale rzut lekim beretem do granicy. Śniadanie w miarę ok. Tylko raczej rezerwuj z wyprzedzeniem.

Powodzenia
waldek7512
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek7512 » 30.05.2014 05:58

jackuc napisał(a):
waldek7512 napisał(a):witam
Poniewież jadę z Podlasia na Pag szukam jakiegoś motelu lub hotelu dla 4 dorosłych i 4 dzieci. Myślałem o czymś już w HR po przejechaniu granicy za Słowenią.W przystępnej cenie i przynajmniej z łazienką. Czy możecie mi coś podpowiedzieć?

Możesz jeszcze spróbować w Majolce. Co prawda jeszcze na terenie Słowenii, ale rzut lekim beretem do granicy. Śniadanie w miarę ok. Tylko raczej rezerwuj z wyprzedzeniem.

Powodzenia

dziękuję
mam prawie 1500 km do przejechania a z 4 pasażerów w aucie odpoczynek wykluczony
pzdr :D
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 30.05.2014 06:01

Współczuję.... :mrgreen:
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 30.05.2014 11:42

jara napisał(a):
maluszek napisał(a):my też rozważaliśmy ten nocleg, ale doczytaliśmy się, że tam jest bez śniadania, prawda to? czy to stare informacje?

Śniadanie było bardzo dobre. Moja żona zrobiła. :lol:

:lol: pokoje są w pełni wyposażone więc na spokojnie można ugotować nawet dwudaniowy obiad ;) my jesteśmy nocne ludki tzn. zajeżdżamy za dnia, wyjeżdżamy w środku nocy.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2014 11:48

lukasz22i napisał(a):
jara napisał(a):
maluszek napisał(a):my też rozważaliśmy ten nocleg, ale doczytaliśmy się, że tam jest bez śniadania, prawda to? czy to stare informacje?

:lol: pokoje są w pełni wyposażone więc na spokojnie można ugotować nawet dwudaniowy obiad ;) my jesteśmy nocne ludki tzn. zajeżdżamy za dnia, wyjeżdżamy w środku nocy.

... i zmywać naczyń nie trzeba, bo właścicielka potem je do zmywarki zarzuca :lol:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:01

lukasz22i napisał(a):
jara napisał(a):

Ale ja w czasie wakacji jestem strasznie leniwa i przyznaję się, staram się nie gotować.... tym bardziej w trakcie podróży... bo już na miejscu śniadania trzeba robić... :lol: tak dobrze to nie ma :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2014 19:04

maluszek napisał(a):Ale ja w czasie wakacji jestem strasznie leniwa i przyznaję się, staram się nie gotować

Ja mam tak cały rok :mrgreen:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:10

jara napisał(a):
maluszek napisał(a):Ale ja w czasie wakacji jestem strasznie leniwa i przyznaję się, staram się nie gotować

Ja mam tak cały rok :mrgreen:

dlatego poszukaliśmy noclegu ze śniadaniem :D
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 30.05.2014 19:17

maluszek napisał(a):
lukasz22i napisał(a):
jara napisał(a):

Ale ja w czasie wakacji jestem strasznie leniwa i przyznaję się, staram się nie gotować....

Ja śniadań z reguły nie jadam więc jeden problem z głowy...z drugiej strony śniadanie to chyba najprostsza i najszybsza forma posiłku, zaparzenie kawy + paróweczka tudzież kanapeczka z dżemikiem to max 5min roboty :lol:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:19

lukasz22i napisał(a):

Ja śniadań z reguły nie jadam więc jeden problem z głowy...z drugiej strony śniadanie to chyba najprostsza i najszybsza forma posiłku, zaparzenie kawy + paróweczka tudzież kanapeczka z dżemikiem to max 5min roboty :lol:

:D nie znasz mojego męża..... śniadanie to .... Ech! nie będę wymieniać, bo trochę by mi to zajęło :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2014 19:21

maluszek napisał(a): :D nie znasz mojego męża..... śniadanie to .... Ech! nie będę wymieniać, bo trochę by mi to zajęło :mrgreen:

Ktoś go do tego przyzwyczaił :smo:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:25

jara napisał(a):
maluszek napisał(a): :D nie znasz mojego męża..... śniadanie to .... Ech! nie będę wymieniać, bo trochę by mi to zajęło :mrgreen:

Ktoś go do tego przyzwyczaił :smo:

do jedzenia dużych ilości??? ależ skąd.... za to potem tylko obiad bez kolacji więc nie jest tak źle :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2014 19:40

Przepraszam za OT. Komisarz FUX nas zadenuncjował :evil:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2014 19:44

jara napisał(a):Przepraszam za OT. Komisarz FUX nas zadenuncjował :evil:

Przebij te gwiazdki szaszłykiem i będzie git :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 30.05.2014 19:49

Dajcie na luz, bo odniosę wrażenie, iż wraca stare kasztanienie za wszelką cenę.
W wątkach merytorycznych odpuście, gdyż zaraz zostanie założonych kilka nowych o tym samym.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone