waldek7512 napisał(a):witam
Poniewież jadę z Podlasia na Pag szukam jakiegoś motelu lub hotelu dla 4 dorosłych i 4 dzieci. Myślałem o czymś już w HR po przejechaniu granicy za Słowenią.W przystępnej cenie i przynajmniej z łazienką. Czy możecie mi coś podpowiedzieć?
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): A stamtąd na Peljesac to już właściwie kawałek...
7-8h
Cóż to jest 7-8 godzin wobec jeszcze dwumiesięcznego oczekiwania... na obiad będziemy w Borku
dids76 napisał(a):waldek7512 napisał(a):witam
Poniewież jadę z Podlasia na Pag szukam jakiegoś motelu lub hotelu dla 4 dorosłych i 4 dzieci. Myślałem o czymś już w HR po przejechaniu granicy za Słowenią.W przystępnej cenie i przynajmniej z łazienką. Czy możecie mi coś podpowiedzieć?
A wystarczyło tylko cofnąć o stronę, tam Jara polecał apartamenty w Krapinie:
http://www.jurinjak.net/
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): A stamtąd na Peljesac to już właściwie kawałek...
7-8h
Cóż to jest 7-8 godzin wobec jeszcze dwumiesięcznego oczekiwania... na obiad będziemy w Borku
Raczej na obiadokolację Chyba, że macie w zwyczaju drugiego dnia ruszać bardzo rano
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): A stamtąd na Peljesac to już właściwie kawałek...
7-8h
Raczej na obiadokolację Chyba, że macie w zwyczaju drugiego dnia ruszać bardzo rano
nie, nie mamy, ale my obiad jemy właśnie około 18... więc na tę godzinę dotrzemy spokojnie
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):
To na pewno
Czy o tej godzinie dostaniemy coś do jedzenia w Dalmatinskiej Kuce? czy musimy zaopatrzyć się w suchy prowiant?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi