angel_g napisał(a):A mam jeszcze takie pytanko w jakim języku rezerwować tam nocleg?
Ja rezerwowałem po angielsku za pomocą emaila.
jara napisał(a):dids76 napisał(a):Ja pisałem do nich w moim oryginalnym Polsko/Chorwacko/Czesko/Śląskim i też mnie zrozumieli, nawet odpisali że nie mają miejsca
A może odpisali, że czekają na Was, a Ty nie zrozumiałeś?
darek1 napisał(a):jara napisał(a):angel_g napisał(a):Niestety nie mają miejsca, więc szukam dalej.
Okolice Slunj i Jezior Plitvickich, wcześniej Rastoke, tam specjalizują się w ofertach na jedną noc.
Hm, hm Jara
Ty zawsze wiesz co w trawie piszczy.
grandwwa napisał(a):Witajcie,
Jadę w tym roku pierwszy raz ze znajomymi do Chorwacji (wcześniejsze lata z rodzicami) więc kasy jest ile jest. Poszukujemy jakiegoś w miarę taniego noclegu w Mariborze, Grazu lub okolicach, bo niestety wszystko czego szukamy to powyżej 100/os za noc. Proszę o pomoc
CroAna napisał(a):veni vidi vici
z czystym sumieniem polecam nocleg w Rastoke w Cro. są miejsca z marszu- niepotrzebnie rezerwowałam wcześniej. w ciemno zawsze można jak najciekawsze miejsce wybrac. polecam płatne zwiedzanie wodospadów (z totemem Winetou) i restaurację obok- po zamówieniu w niej zwracają cenę biletów wstępu. rybka wyśmienita
grandwwa napisał(a):Witajcie,
Jadę w tym roku pierwszy raz ze znajomymi do Chorwacji (wcześniejsze lata z rodzicami) więc kasy jest ile jest. Poszukujemy jakiegoś w miarę taniego noclegu w Mariborze, Grazu lub okolicach, bo niestety wszystko czego szukamy to powyżej 100/os za noc. Proszę o pomoc
dids76 napisał(a):grandwwa napisał(a):Witajcie,
A próbowaliście tutaj?
http://jurinjak.net/
Jest to kilka kilometrów za granicą Slo/Hr, kilku Cromaniaków tam nocowało, kilku jeszcze będzie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi