kalemi napisał(a):Witam
Szukam noclegu powrotnego z Chorwacji w okolicy Passau. Jadę do Tucepi z noclegiem na trasie i chcę tak, żeby w pierwszy dzień pokonać ok. 1000km. W tamtą stronę nocuję w Oekotel Graz, a na powrocie pasuje mi tak gdzieś koło Passau się zatrzymać. Czy macie może jakieś godne polecenia miejscówki. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Cześć,
W 2011 jechaliśmy z Podgory nocowałem w Gathaus Schachinger w Tumeltsham-okolice Ried, było ok - co prawda atrakcji w pobliżu brak ale nam chodziło tylko o nocleg i skoro świt start do domku za 2 dorosłych i 2 dzieci (wtedy 3 i 5 lat) zapłaciliśmy wówczas chyba 65€.
Tydzień temu wracałem z Jelsy, zjechałem kawałek za Regensburgiem w poszukiwaniu Gasthof'ów i lipa,odwiedziliśmy 5 różnych i wszędzie brak wolnych pokoi, w końcu po ok. dwóch godzinach poszukiwań i powrocie do Regensburga udało się znaleźć pokój za 69€, tyle że za cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy (jak ją jakoś namierzę to poślę na priv).
Nauczony tym szukaniem za rok raczej coś na powrót wcześniej zaklepię albo przynajmniej już na urlopie wygooglam i podzwonię.
Pozdrav