Będę nudny... 29.06 spaliśmy w SOBE JURINJAK RADOBOJ k/Krapiny, 14.07. w drodze powrotnej (przez BIH Mostar - Gradiska) też Radoboj. Mili właściciele...
pozdrav
jackuc napisał(a):Nie wiem skąd dojeżdżacie, ale Cieszyn to teraz słaba opcja...
Ja polecam Shell, nie ma problemu z czeską i austriacką winietą...
O TUTAJ
_Ewa_ napisał(a):ja tam się nie znam, ale zamiast pchać się z kierunku Częstochowa na Katowice i tu Tychy, Pszczyna, Cieszyn lub Mikołów, Żory, Cieszyn zdecydowanie lepiej (IMO!) w Siewierzu odbić na A1 i do samego Bohumina lecieć autostradą (za wyjątkiem niewielkiego objazdu wiaduktu w Gorzyczkach)
_Ewa_ napisał(a):Bocian napisał(a):_Ewa_ napisał(a):ja tam się nie znam, ale zamiast pchać się z kierunku Częstochowa na Katowice i tu Tychy, Pszczyna, Cieszyn lub Mikołów, Żory, Cieszyn zdecydowanie lepiej (IMO!) w Siewierzu odbić na A1 i do samego Bohumina lecieć autostradą (za wyjątkiem niewielkiego objazdu wiaduktu w Gorzyczkach)
Ewa, jeśli ktoś chce jechać przez Czechy
racja jakoś tak założyłam z góry, że wszyscy przez Czechy jadą
(może dlatego, że sama nie lubię drogi przez Słowację )
jara napisał(a):_Ewa_ napisał(a):wrrr... to było pieszczotliwie!
Tak kończąc to najbardziej drażnią mnie opinie o odcinku z płytami w Czechach. Nie chcę po nich jechać.
jara napisał(a):_Ewa_ napisał(a):wrrr... to było pieszczotliwie!
Tak kończąc to najbardziej drażnią mnie opinie o odcinku z płytami w Czechach. Nie chcę po nich jechać.
jara napisał(a):Kusicie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi