viltob08 napisał(a):No właśnie, pytanie do tych, co tam nocują, gdzie zjeżdżacie z autostrady, żeby w jak najwygodniejszy sposób dojechać do miejscówki?
dids76 napisał(a):Ja tam nie nocuję, ale mam w tegorocznych planach zwiedzanie muzeum w Krapinie. Jadąc od Macelj nie będę wcale wjeżdżał na A2. Pojadę tak:
http://goo.gl/maps/6I5rZ
Niedzwiad napisał(a):A może będzie Ci łatwiej grzać na Grodzisk A2 i potem bokiem na gierkówkę? Albo jechać A2 na Łódz i skręcić w lewo na Żyrardów. I masz chyba z 15 km do gierkówki. Zawsze ominiesz to pięknie zakorkowane miasto
Z napisał(a):Niedzwiad napisał(a):A może będzie Ci łatwiej grzać na Grodzisk A2 i potem bokiem na gierkówkę? Albo jechać A2 na Łódz i skręcić w lewo na Żyrardów. I masz chyba z 15 km do gierkówki. Zawsze ominiesz to pięknie zakorkowane miasto
Można przejechać przez Grodzisk inną drogą lecz jest to lepsze od jazdy przez Żyrardów(tam to jest armagedon),jadąc od Błonia przed wiaduktem na łuku należy odbić w prawo.
martika71 napisał(a):My jedziemy z Elbląga,2 lata temu spaliśmy w Czechach- Breclav. Teraz znajomi namawiają nas na przejazd przez Węgry,podobno krócej,nie wiemy czy się zdecydować,bo drogę przez Czechy już znamy.Na Węgrzech podobno długo jedzie się zwykłymi drogami .Jedziemy do Makarskiej.
milosz1121 napisał(a):Mam pytanie. Jadę przez Czechy do Cro i chciałbym spać na "granicy" z Austrią w okolicy Mikulova, ma może ktoś jakiś nocleg, nie musi być jakiś ekstra ważne żeby się przespać, ale aby koszt nie przekraczał 50 zł ?
darek1 napisał(a):milosz1121 napisał(a):Mam pytanie. Jadę przez Czechy do Cro i chciałbym spać na "granicy" z Austrią w okolicy Mikulova, ma może ktoś jakiś nocleg, nie musi być jakiś ekstra ważne żeby się przespać, ale aby koszt nie przekraczał 50 zł ?
Tak de facto to trudno o nocleg chyba, że z koleżanką o wyszminkowanych ustach ale za 150 za koleżankę i 50 za nocleg. Wrażenia niezapomniane.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi