altair napisał(a):W czerwcu wybieram się do Czarnogóry, chce jechać przez Węgry oraz Bośnię i Hercegowinę z małym przejazdem przez chorwacką Sławonię. Znacie jakieś dobre noclegi w okolicach węgierskiego Mohacs, Pecs albo chorwackiego Osijek, Dakovo? Bardziej mi chyba pasuje jednak nocleg w Chorwacji bo bliżej Czarnogóry
pawlop napisał(a):Mam zarezerwowany tam pokój http://jurinjak.net/ na noc w drodze do Cro. ale czy ktoś może w pobliżu polecić miejsce gdzie można zjeść śniadanie bo właścicielka raczej nie oferuje takiej usługi. Z góry dzięki za info.
marsolcz napisał(a):pawlop napisał(a):Mam zarezerwowany tam pokój http://jurinjak.net/ na noc w drodze do Cro. ale czy ktoś może w pobliżu polecić miejsce gdzie można zjeść śniadanie bo właścicielka raczej nie oferuje takiej usługi. Z góry dzięki za info.
Spałem tam w zeszłym roku. Nie było problemów z zamówieniem śniadania u właścicielki. Było dokładnie to, o co poprosiłem w dniu przyjazdu. Mam jednak inną uwagę. Po całym dniu podróży, chcieliśmy położyć się spać dość wcześnie (ok 20) i niestety przeszkadzały nam odgłosy biesiadowania innych lokatorów gdyż grill i stół z ławą umiejscowione są w bezpośrednim sąsiedztwie zarówno pokoju gościnnego jaki i domku letniskowego. Do samych warunków natomiast nie mam żadnych zastrzeżeń, wszędzie czyściutko i schludnie. Właściciele bardzo mili a pani Jurinjak dość dobrze rozumie nasz język.
marsolcz napisał(a):Spałem tam w zeszłym roku. Nie było problemów z zamówieniem śniadania u właścicielki. Było dokładnie to, o co poprosiłem w dniu przyjazdu.
viltob08 napisał(a):marsolcz napisał(a):Spałem tam w zeszłym roku. Nie było problemów z zamówieniem śniadania u właścicielki. Było dokładnie to, o co poprosiłem w dniu przyjazdu.
My w tym roku po raz pierwszy będziemy nocować w drodze do Cro, dokładnie w tym miejscu. Dostaliśmy jednak informację, że ma możliwości zamówienia śniadania, za to jest możliwość samodzielnego przygotowania posiłku ( czajnik, mikrowela...). Czy coś się zmieniło czy nie wszyscy mają taką możliwość
Dostaliśmy taką informację :
"Breakfast is not ready (in the room have a refrigerator, microwave, kettle-tea)".
szaki17 napisał(a):Jako że latka lecą to podróż na jeden "strzał" już nie dla mnie, zarezerwowałem nocleg tutaj za 30E (dwie osoby) ze śniadaniem, jak będzie? zobaczę i napiszę
edit: zmieniłem rezerwację na Zagrzeb (poprzednio Nagykanizsa), żeby rano być bliżej bramek w Lucko.
martika71 napisał(a):Witam
Ma ktos może jakis namiar na noclegi w pobliżu miasta Breclaw ?
z góry dziękuję
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi