pasażer napisał(a):WojteC5 napisał(a):Wielokrotnie polecany w tym temacie Gastehaus między Wiedniem a Grazem.
http://nartywaustrii.eu/de
Prowadzą go świetni ludzie, nasi rodacy, bardzo sympatyczni, miło odpocząć w tym miejscu od monotonii jazdy.
Gorąco polecam
Zarezerwowałem nocleg w Gästehaus Frans-Jozef w Mönichkirchen. Niestety musiałem zrezygnować. Pan Józef oddał całą przedpłatę. To zdecydowanie najlepsza rekomendacja dla Pana Józefa i jego pensjonatu.
Pozdrawiam
barti75 napisał(a):my u Pana Józefa będziemy spać pod koniec sierpnia w drodze powrotnej z Cro, już nie mogę się doczekać polecanej przez niektórych przyrządzanej przez niego kawy
barti75 napisał(a):my u Pana Józefa będziemy spać pod koniec sierpnia w drodze powrotnej z Cro, już nie mogę się doczekać polecanej przez niektórych przyrządzanej przez niego kawy
FUX napisał(a):Na czym ten fenomen polega?
edajta napisał(a):A ja potrzebuje noclegu w drodze powrotnej z CRO . Może coś na końcu węgier lub słowacja. Jedziemy do Białegostoku z małym dzieckiem i musimy mieć nocleg. W tamtą strone będziemy nocować nad Balatonem, cos znajdziemy bo to czerwiec będzie.Proszze o porady
Z napisał(a):Próbuję w tym temacie znależć namiar na kwaterę w Mikulovie którą ktoś polecał lecz nie bardzo mi to wychodzi więc może pomożecie w poszukiwaniu kwatery na jedną noc w tej miejscowości?,potrzebuję tylko najlepiej zamykanego parkingu.
MARK1 napisał(a):Z napisał(a):Próbuję w tym temacie znależć namiar na kwaterę w Mikulovie którą ktoś polecał lecz nie bardzo mi to wychodzi więc może pomożecie w poszukiwaniu kwatery na jedną noc w tej miejscowości?,potrzebuję tylko najlepiej zamykanego parkingu.
Mikulov: Pension Alva - nocowałem w maju 2013 b. dobre warunki, właściciel ok. namiar bez problemu przez google, jeśli problem proszę o maila do mnie podam szczegóły
edajta napisał(a):CZy u PAni Teresy trzeba jakaś zaliczke wysyłać? Ile kosztuje pokój 2 osobowy?
Janusz Bajcer napisał(a):Nocleg u pani Teresy kosztuje 12 euro od osoby, kolacje i śniadania we własnym zakresie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi