Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie spac tanio w Srodkowej Dalmacji i Rivierze Makarskej??

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Grazyna P
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grazyna P » 20.05.2007 18:44

Od Splitu do Makarskiej gdzie b. tanio znaleźć na 5-osobowa rodzinę (ja, mąż i synowie 15, 16 i 17 lat) kwaterę lub apartament. Proszę Was pomóżcie mi, bo chcę jechać tam pierwszy raz i nie wiem jak się tam z rodziną odnajdę, zwłaszcza, że duża ta rodzina i sami rozumiecie chodzi mi o koszty jak najtańsze, bo to spanie, jedzenie i takie tam uciechy na mojej małej głowie!
Dlatego dziękuję za szczerą i konkretną pomoc. Grażyna :D [/i][/b]
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 20.05.2007 21:24

wszędzie znajdziesz coś taniego wystarczy poszukać. :D :D :D
Grazyna P
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grazyna P » 20.05.2007 21:33

Nie watpie ale gdzie szukac od czego zaczac?? Kto podpowie??
mad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mad » 21.05.2007 06:50

Musisz wyjsc z zalozenia ze to sie niczym nie rozni niz wakacje w Polsce co najwyzej inny jezyk:D ale jak wiadomo kazdemu jezeli chodzi o pieniadze to ludzie sie zawsze potrafia dogadac(zdazaja sie przypadki odosobnione)!!!:D. Dlatego ja po przestudiowaniu forum zdecydowalem sie na wyjazd w ciemno okolo 14 lipca. Zobaczymy jak bedzie. Jezeli chcesz wiedziec wiecej poszukaj troszke na forum jest tego duzo bo takie pytania przeplataja sie tutaj.
wiem tez ze w google mozna wpisac apartmani croatia i wyswietla sie apartamenty w Chorwacji, spisz sobie adresy.
Ja tez jade pierwszy raz:D jeszcze niecalem 2miesice:)
Pozdrawiam Maciek
jeny_o
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jeny_o » 21.05.2007 08:33

Nie wiem jakie ceny można utargować jadąc w ciemno, bo nigdy nie jechałam, ale w internecie da się coś wyszukać. My w ubiegłym roku byliśmy w Sv Filip i Jakov nasza gospodyni nam wynajmowała ap za 32 euro (2+2), a nasi znajomi pojechali w ciemno. Marija miała właśnie wolny ap bo ktoś w ostatniej chwili odmówił i za 3+2 zapłacili 40 euro z klimą i bez dodatkowych opłat. Mieli szczęście, my średnio :cry:
Z tego co czytam na forum taniej jest jechać w ciemno i szukać. Niestety ja lubię mieć rezerwację, bo jak wysiadam z samochodu po dotarciu na miejsce to marzę o prysznicu i lóżku.
Mozna coś taniego wyszukać na ljeto.com 8)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 21.05.2007 09:12

Licz się z wydatkiem około 10 eu/os/dzien
Może być taniej i również drożej. Nie ma reguły....
Grazyna P
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grazyna P » 21.05.2007 09:27

Dziekuje WSZYSTKIM SERDECZNIE za zyczliwe odpowiedzi. Mamy namiot, ale z tego co czytalam tu na forum to ceny sa podobne jak wynajecie pokoju od gospodarza, gdzie ma sie wszystko do dyspozycji i kuchnie i prysznic, a ja znowu nie jestem zwolennikiem namiotow, bo balagan straszny i malo miejsca wszedzie. Chyba, ze sie myle co do CENY lecz wolalabym skromne warunki u gospodarza nizeli namiot w tym upale. Doradzcie mi BARDZO PROSZE, gdzyz moje doswiadczenie w tej dziedzinie jest skromne, a bedzie nas 5-oro i dylemat mam straszny jako matka?! Boje sie rodzine wyciagnac w nieznane bez pomocy osob trzecich, a jechac chcemy wszyscy, aby odpoczac i odstresowac sie.
DZIEKUJE BARDZO ZA WSZELKA POMOC Z WASZEJ STRONY I SKROMNIE PROSZE O JESZCZE INFORMACJI.
[/i]Grazyna :D :D
Grazyna P
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grazyna P » 21.05.2007 09:32

Zapomnialam dodac, ze termin planowanego wyjazdu jest od 22/07/07 - 03/08/07.
Dziekuje
mad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mad » 21.05.2007 10:16

Wyciagajac wnioski z niektorych postow. Nalezy pamietac ze jezeli jedzie sie w ciemno nalezy byc dosc wczesnie w przeznaczonym miejscu niektorzy mowia ze okolo 12 godz wystarczy by znalesc cos dobrego ale ja mysle ze nie zaszkodzi byc jeszcze wczesniej, zwlaszcza w tym okresie o ktorym ty mowisz.
Tak sie sklada ze kiedy ty bedzisz wyjezdzac w niedziele 22 ja bede wracal:D zamierzam na ten dzien juz byc w domu bo w poniedzialem do pracy:/
Ostatnio edytowano 21.05.2007 10:19 przez mad, łącznie edytowano 2 razy
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 21.05.2007 10:18

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link może tam. Polecam. Byłem tam 3 razy.
Vikabe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vikabe » 21.05.2007 13:57

Witam. A możesz coś bliżej napisać nt. pobytu w Pakostane. Też byłem tam kilka razy, ale zawsze pod namiotem. Teraz pomyślałem o kwaterze. Jeżeli byłeś na kwaterze, to napisz coś bliżej. Ceny, warunki, czy jechałeś w ciemno. Może masz jakieś namiary. Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone