Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie są stacje z LPG po drodze do Chorwacji?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 20.09.2005 12:02

a co moze nie mam racji o tobie
zawsze wrzucisz swoje trzy grosze do kazdego tematu
choć czasem niemasz o tym zielonego pojęcia
mpi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpi » 20.09.2005 12:12

walidom napisał(a):a co moze nie mam racji o tobie
zawsze wrzucisz swoje trzy grosze do kazdego tematu
choć czasem niemasz o tym zielonego pojęcia

od wtrącania 3 groszy, uszczypliwych uwag itp to jestem ja i proszę mi nie odbierać tej funkcji :D

Walidom, wydaje mi się że jednak Krakuscity często ma rację a nawet jeśli się na czymś nie zna to jak to pisze JoeF:
Żeby milczeć, musisz wiedzieć dużo więcej, niż wiesz, żeby mówić... :)

Pozdrawiam
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 20.09.2005 12:21

od wtrącania 3 groszy, uszczypliwych uwag itp to jestem ja i proszę mi nie odbierać tej funkcji :D
wiesz chyba ci się coś pomyliło ,ja niechce ja byc uszczypliwy,ale forum to chyba polega na wymianie informacji swojej wiedzy a on nic nie daje ,jak juz to tylko sie powtaza i komentuje innych
wiec odtrynkol sie od mnie,a za adwokata robić to mozesz w sądzie!!!!!!!!!!!!!
mpi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpi » 20.09.2005 12:31

Przepraszam.... nawet nie wiedziałem, że tak się tym przejmiesz :roll:
zgadzam się, że forum służy do wymiany informacji i na pytanie zadane w temacie została udzielona odpowiedź...
a jeśli nawet ktoś by wtykał tylko 3 grosze nie mając zielonego pojęcia o czym mówi to i tak wolałbym to niż teksty "a za adwokata robić to mozesz w sądzie!!!!!!!!!!!!!"

ok, zakończmy to bo forum na pewno nie jest od kłótni, pozdrawiam...
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 20.09.2005 12:43

mpi napisał(a):Przepraszam.... nawet nie wiedziałem, że tak się tym przejmiesz :roll:
zgadzam się, że forum służy do wymiany informacji i na pytanie zadane w temacie została udzielona odpowiedź...
a jeśli nawet ktoś by wtykał tylko 3 grosze nie mając zielonego pojęcia o czym mówi to i tak wolałbym to niż teksty "a za adwokata robić to mozesz w sądzie!!!!!!!!!!!!!"

ok, zakończmy to bo forum na pewno nie jest od kłótni, pozdrawiam...

ja sie nie przejmuje i to co piszesz to mi lata
dobrze ze wiara tu na forum jest ok mozna od nich czegś sie konstruktywnego dowiedzieć ale są tez inni myśle ze do nich nie nalezysz mam taką nadzieje :roll: :roll: 8) 8) 8)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 20.09.2005 21:59

walidom napisał(a):ja niechce ja byc uszczypliwy,ale forum to chyba polega na wymianie informacji swojej wiedzy a on nic nie daje ,jak juz to tylko sie powtaza i komentuje innych

No to wtrącę swoje 3 grosze: :lol:
1-szy grosz - jak czegoś nie wiem to podaję gdzie szukać i tak też zrobiłem, wpisując "stacje LPG" można odszukać prawie 20 wątków na ten temat a wyświetliły się aż 3 strony (gość był drugi dzień na forum i mógł o tym nie wiedzieć)
2 -gi grosz - z odpowiedziami powtarzałem się wiele razy bo tylko na przełomie lipca i sierpnia takich samych pytań było wiele
3- ci grosz - też nie chcę być uszczypliwym, może się powtarzam ,ale czasem warto przeczytać uważnie jak się pisze :D a komentarze to przeważnie żarty więc trochę luzu .

Mpi :wink: - ja też już zakończyłem.

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2005 08:57

Krakuscity a jaka u Was pogoda :?: ... bo niedługo znów zawitam do Małopolski ... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2005 08:59

mpi napisał(a):jak to pisze JoeF:
Żeby milczeć, musisz wiedzieć dużo więcej, niż wiesz, żeby mówić... :)

... Naczytał się Starożytnych i powtarza ... :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 21.09.2005 10:00

bjur napisał(a):Krakuscity a jaka u Was pogoda :?: ... bo niedługo znów zawitam do Małopolski ... :D

Słoneczko , bez chmurek i + 18 stopni C.
Pozdrawiam :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2005 10:18

eeeh ... w tym Krakowie to zawsze lepiej niż gdzie indziej ... :D

nie pozdrawiam w związku z tym - wystarczy, że u Was jest słońce ... a u nas nie :cry:
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 22.09.2005 21:21

krakuscity gdzie jeżdzisz di corwacji tj. do jakich miejscowosci/
i któredy ja tez jestem z krakowa proponuje spotkianiena pogawendke :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 22.09.2005 22:02

walidom napisał(a):krakuscity gdzie jeżdzisz di corwacji tj. do jakich miejscowosci/
i któredy ja tez jestem z krakowa proponuje spotkianiena pogawendke :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Jest tu wiele moich relacji z kilku pobytów w Chorwacji więc możesz wszystko sie dowiedzieć.
Pozdrawiam :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2005 22:38

Krakuscity nie odmawiaj ... ciekawa pogawendka :( ... nie jest zła ... :lol:
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 23.09.2005 21:27

bjur napisał(a):Krakuscity nie odmawiaj ... ciekawa pogawendka :( ... nie jest zła ... :lol:

myśle ze sie obraził za pare ciepłych słow o sobie ale napewno nie złośliwych!napewno nie złośliwych zapewniam
może troche zalu mam do nie go ale co tam
kiedyś prosiłem go o informacje a bardzo potrzebowałem ich a on ich mi nie udzielił ale co tam ważne ze teraz jest w porzadku
i niech tak pozostanie moze kiedys się spotkamy w chorwacji i wypijemy Rakijke razem zycze sobie tego i jemu i nam wszyskim
Zawszem jest przyjemnie spotkac polaka i jeszczez logo cro w chorwacji!!!!!!!!!! :roll: :oops: :P :roll: :P :roll: :wink: :wink: :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.09.2005 22:08

Ja nie jestem obrażalski Walidom więc nie wiem skąd takie wnioski, a wydaje mi się, że do mnie nie zadałeś żadnego bezpośrednio pytania. Zresztą ja wszystkich tematów nie czytam.
Zakończyłem rozmowę bo tu jest inny temat.

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Gdzie są stacje z LPG po drodze do Chorwacji? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone