Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie są najładniejsze plaże w Chorwacji?

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AUTOWILK
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AUTOWILK » 27.07.2005 09:14

HEEJ TEN SAKURN BRZMI NIEZLE GDZIE TO JEST I CZY SĄ TAM JAKIES FAJNE CAMPY BO WIECIE JA TO Z 2 DZIECI 6 I 0.5 LATEK A KWATERY ANI APARAMET MNIE NIE BAWIA WYJEZDZAMY WE WTOREK Z SAMIUSKIEGO RANKA POZDRAWIAMY WSZYSTKICH
mamrotek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamrotek » 28.07.2005 14:36

Agnieszko i Autowilku
brzmi nieźle i jako plaża do zestawienia TOP 10 jest OK, tylko niestety cała ta bajkowa sceneria ma kilka minusów. Sakarun to zatoka na wyspie Długi Otok. Z Promu w Sali należy się kierować na północ główną drogą. W którymś momencie od strony Adriatyku widać tę zatokę. Zwórciła moją uwagę właśnie kolorem dna.
Samochody się porzuca na drodze przy leśnej ścieżce. Chyba że masz poloneza albo coś z solidnym podwoziem to wjedziesz na plaże.
Niestyety do najbliższej osady / miasteczka spory kawał. Gdzie kempy - nie mam pojęcia. Na końcu wyspy - przy latarni morskiej jest dziki kemping.
PS: Niestety pozatym uważam że Dugi Otok to dnajmniej ciekawa wyspa w CRO. (a byłem na bodajże 11)
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 28.07.2005 16:11

Zatoka Vucine w Zuljanie!!!
ew.Kremena :hut:
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 28.07.2005 22:28

Plaza miejska w Rovinju.Od Villas Rubin hen w stronę miasta.
Anulka1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anulka1 » 31.07.2005 20:06

A byles na wypspie Susak????
Podobno ewenement, naukowcy nie moga zgadnac jak ta piaskowa wyspa powstala.
Jest okropna, brudny piasek i bardzo mętna woda, bbbbbrrrrrrrrrr, jak nie w HR :(
AUTOWILK
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AUTOWILK » 01.08.2005 12:38

dziękuje wszystkim za podpowiedzi ale zaryzykuje i raniutko startuje na wyspe Rab tam przynajmniej wiem co i jak z małymi dziecmi ciezko cos odkrywać jak zobaczycie gdzies po drodze srebrnego multiwana z 2 boxami na dachu to mi pomachajcie za 2 tygodnie opowiem jak było nara pa piotr@ autowilk.pl
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Gdzie są najładniejsze plaże w Chorwacji? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone