Gdzie poniżej Breli?
napisał(a) KAISA » 28.05.2013 12:41
Bardzo proszę o pomoc w wyborze miejscowości na tegoroczne wakacje. Byłam już w Chorwacji 6 razy, na wyspie KRK w Baśce i w Vrbniku, w Tribuniu, w Makarskiej, w Igrane i w Podgorze. Najbardziej podobało mi się w Podgorze może dlatego, że bylismy tam poza sezonem i nie było tłumów, a najmniej w samej Makarskiej ponieważ tam było tyle ludzi, że nie można było tego urlopu nazwać wypoczynkiem. Celowo wymieniłam te miejscowości ponieważ co roku staram się jechać do jakiegoś innego miasteczka. Moje wymagania to przedewszystkim ładne dzikie plaże (nie koniecznie te dla golasków:)ale wolę jednak wypoczywac w ciszy i spokoju więc miejskie zatłoczone plaże odpadają) do których nie trzeba dojeżdżać samochodem. Interesują mnie miejscowości poniżej Breli gdyż wybieramy się na przełomie sierpnia i września więc pogoda jednak tam jest bardziej pewna no i oczywiście masyw Biokowo nad naszymi głowami daję niezapomniane wrażenia. Nie chcę również jechać do bardzo małych miejscowości bo jednak fajnie jest też wieczorem przejść po promenadzie gdzie się coś dzieje i mieć wybór jesli chodzi o knajpy, czy restauracje. Jeśli ktoś z was był w miejscowości, która chociaż po części spełnia moje wymagania bardzo proszę o pomoc w wyborze.