mikrobi napisał(a):Witam zorientowanych. Szukam piszczystej plaży lub zbliżonej do piaszczystej
mikrobi napisał(a):Witam zorientowanych. Szukam piszczystej plaży lub zbliżonej do piaszczystej .Byłem w zeszłym roku w Rovinj , a w tym zapragnęło mnie się takiej plaży co bym mógł ponurkować i dziecko popływać . Proszę o informację gdzie mogę się wybrać , jedziemy furą na początku sierpnia. BARDZO dziękuję za info ...
mikrobi napisał(a):Chodzi mnie o taki relaks przy winku w spokoju , ponurkować i z fajnymi widokami , a najlepiej taki "wiejski " klimacik , nie mega turystyka jak w Rovinj , pełno turystów , handel itp...
mikrobi napisał(a):Witam panie Januszu , pan to widzę cro ma w jednym palcu. Prosze doradzić mnie gdzie mam się wybrać w tym roku z familią , ale tak nie więcej niż 1600km od Szczecina . Jak wcześniej mówiłem , chciałbym ponurkować "ABC" , jakaś kolacyjka wieczorem w lokaliku , małe pivko lub winko i jakiś ładny pensjonacik czy "apartamencik", i nie za dużo turystów ... Z góry BARDZO DZIEKUJE za pomoc - Mikrobi .
Piotr Lutynski napisał(a):Np Lumbarda na Koculi.
Pozdrav
Bary i swinki napisał(a):Z tego co mi wiadomo to plaże piaszczyste są robione sztucznie i znajdują sie one głównie przy prywatnych pensjonatach jakiś Mi tam nie przeszkadzają plaże skałkowe według mnie są śliczne na karimate sie walne i jest ok
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...