OnA napisał(a): Poszukuję miejsca dość spokojnego, ale nie odosobnionego. Zeby plaże były w porządku, a w wodzie w miarę bez rekinów itp.
OnA napisał(a):W przyszłym roku pojadę na Chorwację podczas wakacji. Zastanawiam się, gdzie. Poszukuję miejsca dość spokojnego, ale nie odosobnionego. Zeby plaże były w porządku, a w wodzie w miarę bez rekinów itp. Jakie miejsce nadawało by się? Musicie mi pomóc, bo nie znam się zbyt dobrze na tym! . Czekam na pomoc Pa pa!
Herman Kruger napisał(a):Jeśli bedziesz miał wystarczająco dużo czasu, polecam tzw. tourne objazdowe.
Jak widzisz na forum każdy ma jakieś preferencje, i każda miejscowość ma swój niepowtarzalny klimat i urok. Spróbuj więc powybierać "perełki" i zaplanować swój pobyt w Chorwacji.
W tym roku przejechałem Chorwację od wyspy KRK po Dubrownik i cała moja rodzinka była bardzo zadowolona z tej fomy spędzenia urlopu. Oprócz słońca, plaży i morza warto też zwiedzić inne atrakcje.
Pozdrawiam
A_dam napisał(a):Polecam Podgore. W tym roku byłem. Miasto nie za duże i nie za małe. Dobre aby wypocząć i dobre jako baza wypadowa na wycieczki. (park Biokovo, Makarska, Dubrovnik, pobliskie wyspy)
petris napisał(a):popieram -Podgora- lecz w czerwcu mozna tam za 10 euro wynajac przyczepe 4-osobowa z pelnym wyposazeniem duza lodowka blisko do zwiedzania ciekawych miejsc,camp sutikla nad samym morzem.kontakt z rezydentem mowiacym po polsku jankiem drazinem.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub telefon 0038521220573 lub 0915747584.ciekawych wakacji petris
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...