Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie najładniej?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kamis
Autostopowicz
Gdzie najładniej?

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamis » 24.04.2006 23:57

Witam
w tym roku mam zamiar wyjechac z moim narzyczonym do chorwacji samochodem. Nie wiemy za bardzo w jakie miejsca sie kierować chodzi nam przede wszystkim o fajne widoczki, czyste piekne morze,piaszczystą plaże( o ile to wogole mozliwe w chorawcji:-)) i miasto gdzie jest co robic wieczorami, jestesmy mlodzi i chcemy sie troche pobawic :-)
słyszałam ze ogolnie dalmacje jest najfajniejsza ale to juz troche daleko jechac, moze ktos zna cos na polnocy fajnego? z gory dziekuje za pomoc
Puzzle1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puzzle1 » 25.04.2006 07:47

kamis napisał(a):Witam
w tym roku mam zamiar wyjechac z moim narzyczonym do chorwacji samochodem. Nie wiemy za bardzo w jakie miejsca sie kierować chodzi nam przede wszystkim o fajne widoczki, czyste piekne morze,piaszczystą plaże( o ile to wogole mozliwe w chorawcji:-)) i miasto gdzie jest co robic wieczorami, jestesmy mlodzi i chcemy sie troche pobawic :-)
słyszałam ze ogolnie dalmacje jest najfajniejsza ale to juz troche daleko jechac, moze ktos zna cos na polnocy fajnego? z gory dziekuje za pomoc

Hm!!!!!!!!
No to jest problem, bo cała Chorwacja jest piekna. Niestety każdy z obecnych na forum już to gdzieś opisał i każdemu trudno jest powielać ten temat. W związku tym w Waszym przypadku proponuje poczytać posty innych, wybrać to, co Was zainteresowało, i wtedy ewentualnie zadać dodatkowe pytania. Ja powiem tylko, że gdziekolwiek nie pojedziecie do Chorwacji nad Adriatyk, będziecie mieli fajne widoczki, czyste piekne morze.

pozdrawiam

Puzzle1
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.04.2006 10:56

riwera makarska!!!!
i miasteczka na niej:)np.brela, podgora, Tucepi,
tam jest slicznie...
http://www.wakacje.ao.pl/
4razy bylam w cro ale riwera jest sliczna..gory lacza sie z morzem poogladaj fotki i poczytaj ,
na forum juz było mnostwo tematow...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.04.2006 08:08

Najładniej, najśliczniej jest ....... w Bieszczadach. :lol: Tak na poważnie to tam gdzie TY. Wszędzie jest ładnie, ja nie uważam ze coś jest najładniejsze a coś najbrzydsze. Są rejony które z jakiś względów jednemu się podobają, drugiemu niekoniecznie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2006 08:45

Polecam riwiere Makarską 8)
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 26.04.2006 09:03

wyspa Hvar
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 26.04.2006 10:23

Witam.

No cóż, o gustach się nie dyskutuje, a ile osób tyle preferencji. Makarska jest rzeczywiście piękna krajobrazowo, ale nie widać otwartego morza i dla mnie już przez to nie jest ideałem. Ja uwielbiam fale i otwarte morze, dlatego kocham Primosten i Cavtat i tam najbardziej mi sie podobało.

Pozdrawiam serdecznie
kamis
Autostopowicz
a co z nocnym życiem?

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamis » 26.04.2006 12:25

Dziękuje bardzo za jakies wskazowki zaraz siadam do mapy i przewodnika i je wszystkie przestudiuje. mam jeszcze tylko pytanko moze do jakis studentów ,gdzie sie jest najfajniej pobawić tzn jakies kluby dyskoteki puby (niekoniecznie biesiadne:-)) dziekuje sedrecznie pozdr
kaśka_
Plażowicz
Re: a co z nocnym życiem?

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaśka_ » 29.04.2006 19:54

kamis napisał(a):Dziękuje bardzo za jakies wskazowki zaraz siadam do mapy i przewodnika i je wszystkie przestudiuje. mam jeszcze tylko pytanko moze do jakis studentów ,gdzie sie jest najfajniej pobawić tzn jakies kluby dyskoteki puby (niekoniecznie biesiadne:-)) dziekuje sedrecznie pozdr

Makarska
altama2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) altama2 » 29.04.2006 21:28

kamis napisał(a):Witam
Polecam Riwiere Makarską oraz wyspę Korcula
Latka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Latka » 14.05.2006 20:53

meeg napisał(a):Witam.

No cóż, o gustach się nie dyskutuje, a ile osób tyle preferencji. Makarska jest rzeczywiście piękna krajobrazowo, ale nie widać otwartego morza i dla mnie już przez to nie jest ideałem. Ja uwielbiam fale i otwarte morze, dlatego kocham Primosten i Cavtat i tam najbardziej mi sie podobało.

Pozdrawiam serdecznie

witam , czy mogę prosić o namiary na apartamenty/kwatery w Primoszten? Jedziemy w sierpniu grupą 7 osobową (sami dorośli) i chcielibyśmy dokonać rezerwacji w sprawdzonym miejscu (mój nr gg 6114708) :D

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone