Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dokąd na wakacje 2015

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Gdzie na wakacje 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.02.2015 21:15

Tomasz Bicz napisał(a):Witam,
Poszukuję sprawdzonego noclegu w miejscowości Rogoznica dla 4 osobowej rodziny - interesuje Nas 14 dniowy wypoczynek w miesiącu lipcu.

Pozd.
Tomek

Namiary proszę wysłać na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Namiar jest na stronie 5 :smo:
zielony9
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zielony9 » 08.02.2015 12:14

Witam , wybieram się z żoną i dzieckiem pierwszy raz na wakacje do Chorwacji . Do tej pory jeździliśmy na wakacje do Włoch do miejscowości Bibione , jest to można powiedzieć kurort duża plaża , mnóstwo barów restauracji , sklepików , jest też lunapark czynny od 19-tej , a po zachodzie słońca całe miasteczko tętni życiem .
Interesuje mnie wyjazd w lipcu na Środkową Dalmacje ale nie koniecznie, jednak nie wiem dokładnie którą miejscowość wybrać nigdy nie byłem jeszcze na Chorwacji. Interesuje nas miejscowość w której coś będzie się działo po zachodzie słońca jak i przez dzień tak samo jak w Bibione .
Bardzo Proszę o podpowiedz do jakich miejscowości warto się wybrać w których że tak powiem będzie wszystkiego po kapce :)
tomek200075
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek200075 » 08.02.2015 14:45

Cromaniak66 napisał(a):
amatus1 napisał(a):Widze ze duzo osob wymienia sie namiarami i z checią skorzystamy-szukamy czegoś dla 2+1 dziecko 7 lat wterminie przełom czerwca/lipca w Dalamcji między Zadarem a Splitem w miarę spokojnej mieścinie do 50-60Euro:)

Cześć,
podaj majla,prześlę Ci fotki i namiary na fajny aptm. u moich chorwackich przyjaciół, z którymi co roku się spotykam Pozdrowienia :-)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
stateczek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stateczek » 09.02.2015 00:00

Witam.
Poszukuję sprawdzonych namiarów na urlop w Chorwacji - środkowa Dalmacja - między Zadarem a Splitem tak po 12 lipca na ok 12 dni. Będę bardzo wdzięczny za jakaś podpowiedź. Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
stateczek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stateczek » 09.02.2015 00:07

stateczek napisał(a):Witam.
Poszukuję sprawdzonych namiarów na urlop w Chorwacji - środkowa Dalmacja - między Zadarem a Splitem tak po 12 lipca na ok 12 dni. Będę bardzo wdzięczny za jakaś podpowiedź. Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Zapomniałem podać, Apartament dla 4 osób (2+2 - 18 i 10 lat)
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 09.02.2015 00:33

Poszło na maila
Kastela
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kastela » 09.02.2015 13:11

Ja szukam jakichś apartamentów lub ew. domu dla 9 osób (2+2 i 2+3) w okolicach Tucepi (ew. pobliskie miejscowości) w miarę blisko plaży i najlepiej do 60 Euro - o ile to jest możliwe

Z góry dziękuję
Nicolae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 09.02.2015 14:29

Witam
Szukam czegoś na wrzesień dla 4 osób z małym dzieciem (ok. 9 m-cy w dniu wyjazdu), najlepiej z dwoma sypialniami, w Baska Voda, Tucepi, Brela w stronę Baśki, Podgora.
Chciałem jechać w ciemno bo jedziemy ok. 10.09 ale ze względu na malutką wolałbym mieć mimo wszystko coś zarezerwowane.
proszę o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
kormag
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kormag » 10.02.2015 22:43

Witam, poszukuję noclegu dla 2 osób w drugiej połowie czerwca w rozsądnej cenie - najlepiej ok. 40 euro/dobra
- odpowiadałaby mi lokalizacja i widoki jak w Marusici (byliśmy tam 2 lata temu i jesteśmy zauroczeni).

Gdyby ktoś miał namiary na sprawdzoną kwaterę proszę o maila - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Drut
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Drut » 11.02.2015 11:12

Witam.
W dniach od 27 czerwca do około 7 lipca chcielibyśmy wyjechać do Chorwacji ( 2+ córka 10 lat).Planujemy wyjazd po raz pierwszy w okolice od Zadaru do Makarskiej , z uwagi że jedziemy pierwszy raz szukamy rodzin które chciały by spędzić wspólny urlop. Dlaczego taka rozbieżność? myślimy jechać w ciemno dlatego gdzie zajade tam będe (oczywiście w granicach rozsądku także finansowego) Gdyby chciał się ktoś dołączyć bardzo będę wdzięczny. Kontakt na pw lub email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Pozdrawiam
ps, Będe wdzięczny za adresy kwater sprawdzonych dla trzech osób jak by ktoś mógł polecić ,niezbyt stromo i nie za daleko od morza ,do 50 euro i niekoniecznie w środku miasta ( lubię trochę spokoju)
Ostatnio edytowano 11.02.2015 13:43 przez Drut, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.02.2015 11:36

Drut napisał(a):Witam.
W dniach od 27 czerwca do około 7 lipca chcielibyśmy wyjechać na Chorwacje

Chcecie wyjechać do Chorwacji :!:
sopelkolin
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sopelkolin » 11.02.2015 20:13

Tomasz Bicz napisał(a):Witam,
Poszukuję sprawdzonego noclegu w miejscowości Rogoznica dla 4 osobowej rodziny - interesuje Nas 14 dniowy wypoczynek w miesiącu lipcu.

Pozd.
Tomek

Namiary proszę wysłać na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Napisz coś więcej. W co celujecie? Czy interesuje was wylegiwanie się na plaży, czy może kwatera bliżej centrum? Czy dzieciaki są małe i konieczne jest łagodne zejście do wody (bo jak starsze to mogą skakać do wody). Im więcej szczegółów tym pomoc konkretniejsza :)
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 11.02.2015 21:15

Janusz Bajcer napisał(a):
Drut napisał(a):Witam.
W dniach od 27 czerwca do około 7 lipca chcielibyśmy wyjechać na Chorwacje

Chcecie wyjechać do Chorwacji :!:

Janusz, widzę że to taka "płachta" nr.1 dla Ciebie :lol:

Drut napisał(a):...Będe wdzięczny za adresy kwater sprawdzonych dla trzech osób jak by ktoś mógł polecić ..

Poszło na maila
johny1412
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) johny1412 » 13.02.2015 12:04

podłącze się do prośby o namiary - lipiec 2+1 - blisko plaży środkowa dalmacja adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marta_82
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marta_82 » 13.02.2015 12:28

Jaką miejscowość polecacie w okolicach Dubrownika ? Myślałam o Mlini , ale teraz mam mieszane uczucia.Planujemy jechać w ciemno w pierwszej połowie lipca 2+1 , bo jak na razie nic ciekawego nie znalazłam , aby wcześniej zarezerwować.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dokąd na wakacje 2015 - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone