Panie Januszu czy można prosić ten namiar na Brelę?
Pozdrawiam Joanna
Janusz Bajcer napisał(a):gumbas_s napisał(a):Witam,
podzieli się ktoś jakimś fajnym, sprawdzonym miejscem w miejscowości Brela. Wybieram się pierwszy raz (3 rodzinki, 6 dorosłych+ 5 dzieci). W klika miejsc zastukałem mailowo, ale niestety wszystko zajęte.
Planowany wyjazd 18-28 lipca 2015r. Bardzo dziękuję. Rafał.
email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mam jedno sprawdzone miejsce w Breli ... ale nie wiem w jakich terminach wolne.
magmic napisał(a):Witam,
Wybieram się do Chorwacji po raz pierwszy. Okazało się, że jedziemy tylko rodzinnie czyli 2+2 (miała być większa grupa). Ze względu na dzieci wybrałam Srimę. Po przeczytaniu kilku informacji zastanawiam się czy nie lepszy byłby Pakostane. Proszę o poradę gdzie lepiej???
Pozdrawiam
wojtekbezportek napisał(a):witam, a jak kształtują się ceny? chcemy jechać w 2 rodziny łącznie 8 osób.
Krabul napisał(a):1. Czy ktoś mógłby polecić jakąś sprawdzoną kwaterę (apartament) dla dwóch osób we wspomnianym terenie, najlepiej na odludziu (nie zależy nam kompletnie na jakichkolwiek 'miejskich atrakcjach', wymagane ładne otoczenie, przyjemny taras z fajnymi widokami i względna bliskość morza
Krabul napisał(a):- w następne dni chcemy połazić po masywie Biokowo (dla mnie Sv. Jure pieszo to obowiązkowy punkt), popłynąć do Korculi promem z Drwenika, pojechać do Splitu, Primostenu, Trogiru (może Omisu), być może wybrać się do Mostaru, na pewno chcemy jechać do Dubrownika (zastanawiamy się nad przeniesieniem do Czarnogóry po tygodniu na Makarskiej), więc zrobilibyśmy to wtedy po drodze, może Krka (ze zdjęć bajka, choć daleko z Makarskiej, może zamiast Plitwickich? - do rozważenia)
Krabul napisał(a):3. jeden rejs z samochodem. Gdzie najlepiej? Bol na Bracu? A może lepiej Hvar (chyba w czerwcu kwitnie lawenda, nie?) Poszukiwane ładne krajobrazy, malownicze wioski i rzadko uczęszczane zatoczki.
Krabul napisał(a):5. Czy jeszcze jakieś atrakcje lub ciekawe polecenia są w głębi lądu (oprócz wspomnianego Mostaru i Gór Biokovo?)
Krabul napisał(a):W zamian zobowiązuję się do spłodzenia fajnej relacji z wyjazdu.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje