Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dokąd na wakacje 2015

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darlew
Autostopowicz
Re: Gdzie na wakacje 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) darlew » 06.01.2015 16:51

Witam. Cromaniacy proszę o namiary na dwa apartamenty dla dwóch rodzin (2+1) okolice Makarskiej, mogę w zamian zaoferować namiary na apartamenty na Istrii, mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, dziękuję i pozdrawiam
galicja
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) galicja » 11.01.2015 10:20

Witam wszystkich :)
Czy mógłby ktoś polecić jakieś fajne miejsce na wakacje z dziećmi? Zależy mi na spokojnej miejscowości, ładnej plaży, jakiś atrakcjach typu place zabaw :]
A może ktoś może polecić jakąś sprawdzoną miejscówkę dla 10 osób (dom lub apartament) blisko plaży? Basenem i huśtawką nie pogardzimy :P

Jakby ktoś chciał pomóc to mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam :D
wojtt9
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtt9 » 12.01.2015 00:43

Witam
Jak co roku wybieramy się do Chorwacji bo nam się podoba!!!
W roku ubiegłym byliśmy w POLJICE obok Trogiru i mogę z czystym sumieniem polecić to ciche, przyjazne dzieciom Miejsce z fajna plażą Mam namiar na polskiego posrednika lub mam bezpośredni kontakt do przesympatycznego Chorwata (język niemiecki)
wcześniej jeszcze byliśmy na kampingu Bijela Uvala w Poreciu
W tym roku planujemy wyjazd w jakieś spokojne miejsce z fajną plażą, ( blisko najlepiej od wyspy KRK do max do ZADAR-u )

Proszę o pomoc w wyborze fajnego miejsca
1. Blisko morza ( max 200m)
2. Miejsce przyjazne dla dzieci,
3. Dobra cena :D :D
4. 3 rodziny 2+2, 2+2, 2+1
5. Termin dwa tygodnie na przełomie czerwca i lipca 2015r.

Dobrych ludzi cro.pl proszę o pomoc, przedstawicieli firm, agencji proszę o konkretne oferty ze zdjęciami
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
grzesiek1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesiek1 » 12.01.2015 07:01

Witam wszystkich,
Szukam pilnie 2 apartamentów dla rodzin 2+2
Miejscowość obojętna tylko do morza,żeby było w miarę....
Pozdrawiam i dziękuję !
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.01.2015 08:01

grzesiek1 napisał(a):Witam wszystkich,
Szukam pilnie 2 apartamentów dla rodzin 2+2
Miejscowość obojętna tylko do morza,żeby było w miarę....
Pozdrawiam i dziękuję !

bank-kwater-f39.html

noclegi-w-chorwacji-apartamenty-i-pokoje-t17804.html
michalagata
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalagata » 17.01.2015 09:07

Witam, poszukuje sprawdzonej kwatery w Punat na Krk.
Rodzina 2+2 ( dzieci 14 i 7 lat )
Najlepiej blisko morza w spokojnej okolicy.
wojtt9
Turysta
Duży apartament 8+ dzieci blisko do Morza

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtt9 » 21.01.2015 00:52

Szukam dużego apartamentu na urlop 7dorosłych+ małe dzieci. Koniecznie 3 lub 4 sypialnie, blisko do fajnego zejścia do morza ( do 150m) Miejscowości- Wyspa KRK lub wyspa RAB lub wyspa PAG! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 21.01.2015 20:48

Cromaniak66 napisał(a):
amatus1 napisał(a):Widze ze duzo osob wymienia sie namiarami i z checią skorzystamy-szukamy czegoś dla 2+1 dziecko 7 lat wterminie przełom czerwca/lipca w Dalamcji między Zadarem a Splitem w miarę spokojnej mieścinie do 50-60Euro:)

Cześć,
podaj majla,prześlę Ci fotki i namiary na fajny aptm. u moich chorwackich przyjaciół, z którymi co roku się spotykam Pozdrowienia :-)

Też poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Jedziemy pierwszy raz, dwie rodzinki,2x 2+2, poproszę namiary na sprawdzone miejscówki na maila.
Szukam czegoś blisko morza, ok 200 m najdalej, bardzo mile widziane drzewka na plaży zamiast targanego parasola z PL
swider1985
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swider1985 » 25.01.2015 20:43

200 m do plaży zmień kryteria ogranicz się do 50 metrów bo zejście na plażę to cały dzien jak z dziećmi to będą marudzić zazwyczaj odległość do morza jest liczona w lini prostej :-)
apietra
Plażowicz
Apartament na Istrii lub wyspie KRK

Nieprzeczytany postnapisał(a) apietra » 25.01.2015 21:17

Witam,
W tym roku postanowiliśmy pojechać do Chorwacji trzeci raz, tym razem na Istrię lub ewentualnie na wyspę KRK. W sumie będzie nas 11 osób (trzy rodzinny 2+2; 2+2; 2+1)
Poszukujemy trzech apartamentów w jednym budynku lub ewentualnie dwóch apartamentów: jeden dla 8 osób z dwiema łazienkami i jeden dla trzech osób oczywiście w tym samym budynku
Ponieważ jedziemy z dziećmi koniecznie w pobliżu musi być plaża żwirkowa z łagodnym zejściem do wody.
Jeśli macie coś godnego polecenia to bardzo proszę o przesłanie namiarów (mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

P.S Gdyby ktoś szukał czegoś w rejonie Tribunj to mogę polecić.
leszekgw
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekgw » 26.01.2015 14:48

Witam w tym roku znowu wybieramy się do Chorwacji , ze względu na brak miejsc u Chorwata w Pakostane u którego byliśmy już dwa razy , szukamy jakiś dobrych dwóch apartamentów na dwie rodziny 2+2 . Myśleliśmy o miejscowości Brela lub Primosten , w miarę blisko plaży głównie jeśli będzie chodziło o Brelę .
od 1 sierpnia na 10 dni w cenie około 60 euro na rodzinę . Proszę o namiary na sprawdzone miejscówki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ostatnio edytowano 27.01.2015 16:47 przez leszekgw, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.01.2015 14:57

leszekgw napisał(a):Witam w tym roku znowu wybieramy się na Chorwację , ze względu na brak miejsc u Chorwata w Pakostane u którego byliśmy już dwa razy

Wybieracie się trzeci raz do Chorwacji - nie na Chorwację.
Brela jest droższa od Pakoštane.
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 26.01.2015 20:43

U nas już się wyklarowało, Tribunj a jak Tribunj to wiadomo u kogo ;)
Dla nas to pierwszy raz :)
..... Pozdrowienia ;)
gumbas_s
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gumbas_s » 28.01.2015 14:32

Witam,

podzieli się ktoś jakimś fajnym, sprawdzonym miejscem w miejscowości Brela. Wybieram się pierwszy raz (3 rodzinki, 6 dorosłych+ 5 dzieci). W klika miejsc zastukałem mailowo, ale niestety wszystko zajęte.
Planowany wyjazd 18-28 lipca 2015r. Bardzo dziękuję. Rafał.

email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.01.2015 14:36

gumbas_s napisał(a):Witam,

podzieli się ktoś jakimś fajnym, sprawdzonym miejscem w miejscowości Brela. Wybieram się pierwszy raz (3 rodzinki, 6 dorosłych+ 5 dzieci). W klika miejsc zastukałem mailowo, ale niestety wszystko zajęte.
Planowany wyjazd 18-28 lipca 2015r. Bardzo dziękuję. Rafał.

email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Mam jedno sprawdzone miejsce w Breli ... ale nie wiem w jakich terminach wolne.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dokąd na wakacje 2015 - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone