Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dokąd na wakacje 2015

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Akita
Autostopowicz
Re: Gdzie na wakacje 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) Akita » 04.01.2015 22:28

Witam !
Jestem świeża na forum, mam za sobą 2 sezony ( 2 os.dorosłe i 2- je dzieci) w Cro , pierwszy na Pagu
( mogę podać namiar na kwaterę , niezła ale dość przeciętna w Metajnie ). W zeszłym roku
Rtina Benići ,blisko - Ražanac ( Zadar i okolica ) - 3-4 minuty od plaży żwirkowo -betonowej super miejsce dla rodzin z dziećmi , cisza i spokój .Chętnie pojechałabym jeszcze raz w to samo miejsce ale kuszą mnie tereny bardziej na południe .Apartament b. fajny ze wszystkimi udogodnieniami, duży taras z widokiem na morze , klima duża lodówka z zamrażarką .Dogadałam się z właścicielami przez stronę na facebooku , b.sympatyczni młodzi ludzie .( chętnie podam namiar, nie wiem jak się poruszać na forum czy można podawać adres ,czy to już będzie uznane za reklamę )Bardzo proszę o jakieś linki do fajnych apartamentów 2+2 blisko plaży do 60 euro , gdzieś poniżej Zadaru albo na jakiejś wyspie .Pozdrawiam
grzesio73
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesio73 » 05.01.2015 08:32

Witam
Poszukuję jak poprzednicy noclegów w terminie 01.08-15.08.2015 dla 2 rodzin - 2 dorosłych i 2 dzieci oraz 2 dorosłych i 3 dzieci
Z góry dzięki za wszystkie informacje
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam wszystkich
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 05.01.2015 09:12

amatus1 napisał(a):Widze ze duzo osob wymienia sie namiarami i z checią skorzystamy-szukamy czegoś dla 2+1 dziecko 7 lat wterminie przełom czerwca/lipca w Dalamcji między Zadarem a Splitem w miarę spokojnej mieścinie do 50-60Euro:)

Cześć,
podaj majla,prześlę Ci fotki i namiary na fajny aptm. u moich chorwackich przyjaciół, z którymi co roku się spotykam Pozdrowienia :-)
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 05.01.2015 10:15

Cześć,
podaj majla,prześlę Ci fotki i namiary na fajny aptm. u moich chorwackich przyjaciół, z którymi co roku się spotykam Pozdrowienia :-)[/quote]

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzieki
renik33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) renik33 » 05.01.2015 10:37

amatus1 napisał(a):Widze ze duzo osob wymienia sie namiarami i z checią skorzystamy-szukamy czegoś dla 2+1 dziecko 7 lat wterminie przełom czerwca/lipca w Dalamcji między Zadarem a Splitem w miarę spokojnej mieścinie do 50-60Euro:)

Wysłałam Ci maila z ofertą apartamentów w Pirovać :)
:papa:
rafal291
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafal291 » 05.01.2015 12:26

Witam ! Przymierzam się do wyjazdu na wakacje do Chorwacji w lipcu - chciałbym gdzieś na Riwierę Makarską : 2 rodziny - 4 osoby dorosłe + 3 dzieci : chłopiec 6 lat i moje dziewczyny 9 lat i 4 lata. Szukamy jakiejś przyzwoitej miejscówki w dobrej cenie i żeby nie było tłoczno, żeby można było w ciszy i spokoju położyć się spać. Do plaży żeby nie było daleko no i żeby dzieciaki nóg nie połamały na kamieniach. Moja pierwsza przygoda z Chorwacją to był Zadar w 2002 - tylko z żoną, na kompletna pałę ale jednak jak się jedzie z dziećmi to chciałbym coś mieć dogranego żeby sie nie frustrować bo wakacje nie od tego... Jakby ktos mógł mi cos polecić, podpowiedzieć to byłbym wdzięczny. Moje namiary : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
krzygier1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzygier1 » 05.01.2015 18:41

Witam, szukam miejsca apartamentu z dwoma pokojami, dwoje dorosłych dwoje dzieci, najchętniej w bardzo małej miejscowości, może nie być sklepów i restauracji, blisko plaży, zejście możne być strome byle by mało schodów, plaża najchętniej jakby była osłonięta górami skałkami - heh malutka bez tłumów, w zeszłym roku byliśmy w małej miejscowości koło OMIŚ możne ktoś ma namiary cena koło 60E
omoz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) omoz » 05.01.2015 18:51

Dla rodziny z dziećmi polecam Podace. Miejscowość mała, spokojna, cicha, a zarazem świetna baza wypadowa na wycieczki do Mostaru, Blagaj, Medjugorie, Splitu, Trogiru i Dubrownika.
omoz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) omoz » 05.01.2015 18:54

A tak powiem Chorawcja jest piękna, plaże, morze ale do czasu jak nie zobaczycie Grecji, a szcególnie Lefkady. Już nie bardzo chce się wracać do tych plaż, morza, kamieni itd.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 05.01.2015 19:11

omoz napisał(a):Dla rodziny z dziećmi polecam Podace. Miejscowość mała, spokojna, cicha, a zarazem świetna baza wypadowa na wycieczki do Mostaru, Blagaj, Medjugorie, Splitu, Trogiru i Dubrownika.

Ale w sezonie są tłumy na plaży.
krzygier1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzygier1 » 05.01.2015 19:19

"cromaniak66" nie mogę pisać priv, wiec podam adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
omoz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) omoz » 05.01.2015 19:38

Mikromir, a gdzie w Chorwacji w sezonie nie ma ludzi?
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 05.01.2015 19:45

omoz napisał(a):Mikromir, a gdzie w Chorwacji w sezonie nie ma ludzi?

Nie mówię o paru ludziach, tylko o tłumach na plaży. Jest zadziwiająco wiele takich miejsc w Chorwacji, gdzie ludzie nie leżą stłoczeni na plaży jak śledzie, tylko rozkładają się z manelami np. co paręnaście metrów albo i rzadziej. Na nieszczęście akurat po tygodniowym pobycie w jednym z takich miejsc (na Pagu) dotarłam do Podacy. Różnica była bolesna, niestety. :(
Daniellos76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 05.01.2015 22:29

Witam, poszukujemy apartamentów na Istrii w okresie lipiec-sierpień 2015 (Rabac lub Moscenicka Draga) dla 2 rodzin (2 x A2+1 lub 1 x A4+2). Zależy nam nam na odległości do morza max 200m (co w przypadku Rabaca i tak jest nie małym wyzwaniem :D), klima obowiązkowa + wifi. W zamian mam namiar na fajny i niedrogi apartament dla 5-7 osób w Podgorze (5 min do plaży, z dala od centrum miejscowości w kierunku Caklje) i w Makarskiej (bardzo spokojne miejsce ale dość wysoko - auto niezbędne, za to widoki.... 8O ).
Mój priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
MWS
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWS » 06.01.2015 11:16

witam,
proszę o sprawdzone namiary na apartament dla 4-os.( 3 dorosłe + 1 dziecko) okolice Primoszten.
poszukujemy apartamentu blisko morza. Bardzo dziękuję za pomoc
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dokąd na wakacje 2015 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies