Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dokąd na wakacje 2015

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cromaniak66
Croentuzjasta
Re: Gdzie na wakacje 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 19.02.2015 16:46

Sabciaa, czy basen to mus czy niekoniecznie? Jeśli niekoniecznie to daj znać, mogę coś polecić dla Waszej licznej grupy. Pozdr.
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 22.02.2015 01:42

Mam namiary na fajny i niedrogi, stary kamienny dom do wynajecia w spokojnej wiosce(Zubovici) na wyspie Pag.Niedaleko supermarket, ale tez znana imprezownia Zrće.Wolne terminy jeszcze od czerwca do konca wrzesnia.Dorosly 10 €,dzieci 5 € na dobe.Caly dom 90 € doba(miesci sie ok.12-13 osob)Foty i konkrety tutaj:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 22.02.2015 10:54

Witam!Niestety albo moze i stety nasze plany uległy zmianie i zamiast jechac jednym autem jedziemy na 2, dwie rodziny wiec musimy znalezc inna kwatere niz dotychczas. Szukamy czegos w dobrej cenie miedzy Sibenik a Split: Primosten, Zecevo, Rogoznica itd . dla 2 rodzin: 2+1 i 2 + 2, dzieci w wieku 4-8 lat. Termin pierwsza połowa lipca.
izka823
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) izka823 » 23.02.2015 11:20

Witam, w tym roku po raz drugi jedziemy do Chorwacji na przełomie lipca i sierpnia. Może ktoś z Was poleci mi jakieś ciekawe miejsce, może jakaś wyspa z łatwym dojazdem? W zeszłym roku byliśmy w Omiš. Było fajnie, ale to nie to czego szukałam. Wolałabym jakieś mniej "przelotowe" miejsce, ale nie całkowite odludzie. Ważne aby plaża była z łagodnym zejściem, piasek, żwir, małe kamyki... ze względu na dziecko. Myślałam o wyspie Pag lub okolicach Makarskiej, jednak nie jestem w 100% zdecydowana. Jeśli macie jakieś sprawdzone apartamenty 2+1 (2 os. dorosłe i 5-latka) w przyzwoitej cenie (w grę wchodzi pobyt 2 tygodniowy, więc nie chcę aby było drogo), proszę o namiary :) (mile widziane z obsługą w jęz. polskim) mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
Ostatnio edytowano 23.02.2015 11:42 przez izka823, łącznie edytowano 1 raz
Mihovvil
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mihovvil » 23.02.2015 11:29

Jakiś czas temu byłem w Makarskiej i jakoś mnie plaża nie powaliła na kolana, szczególnie że było dużo ludzi. Tak samo było w miejscowości Baška Voda i nie jestem zadowolony. Mieszkałem dalej od plaży i trzeba było nosić rzeczy codziennie rano. Prawda jest też taka, że jak chce się mieć apartament/pokój, blisko morza to trzeba wydać na to pieniądze.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.02.2015 13:02

zwiduch napisał(a):Witam serdecznie!
Jestem zauroczony Chorwacją. Wraz z rodziną (żona i córeczka 4 letnia) byliśmy dwukrotnie w Chorwcji:
2013 Brela, 2014 Tucepi. Następne wakacje oczywiście w Chorwacji tylko pytanie gdzie. Myślę o Riwierze Makarskiej ale sama Makarska odpada. Może Podgora, Igrane, Gradac. Warunek jest jeden ma być morze i góry, no i troszkę tłocznie jak w w/w miejscowościach. Jeśli mają Państwo sprawdzone namiary to prosiłbym na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Planowany wyjazd w sierpniu 2015, najlepiej blisko morza i cena do 60E za 2+1. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam

Czy możesz zmienić tytuł tego wątku na DOKĄD?
Dzięki. :wink:
mario-bros
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mario-bros » 23.02.2015 14:12

[quote="tami72"]Mam namiary na fajny i niedrogi, stary kamienny dom do wynajecia w spokojnej wiosce(Zubovici) na wyspie Pag.Niedaleko supermarket, ale tez znana imprezownia Zrće.Wolne terminy jeszcze od czerwca do konca wrzesnia.Dorosly 10 €,dzieci 5 € na dobe.Caly dom 90 € doba(miesci sie ok.12-13 osob)

Proszę o namiary na ten dom na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
Tomasz Bicz
Autostopowicz
Zaostrog

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz Bicz » 23.02.2015 20:31

Witam,

Jesteśmy zainteresowani wyjazdem do miejscowości Zaostrog w miesiącu lipcu - czy rzeczywiście są tam tłumy turystów w tym miesiącu ?

Pozdrawiam,
Tomek B.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
raindrop
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) raindrop » 24.02.2015 13:39

Cześć! Poszukuję apartamentu dla 4 osób w Rabac na Istrii ( może być 2+2 ) Jeśli macie coś sprawdzonego napiszcie. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
karolina2904
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina2904 » 25.02.2015 13:51

[color=#00BF00]
[color=#00BF00]
mario-bros napisał(a):
tami72 napisał(a):Mam namiary na fajny i niedrogi, stary kamienny dom do wynajecia w spokojnej wiosce(Zubovici) na wyspie Pag.Niedaleko supermarket, ale tez znana imprezownia Zrće.Wolne terminy jeszcze od czerwca do konca wrzesnia.Dorosly 10 €,dzieci 5 € na dobe.Caly dom 90 € doba(miesci sie ok.12-13 osob)

Proszę o namiary na ten dom na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam

Ja również proszę o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kalis
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kalis » 25.02.2015 17:38

Akita napisał(a):Witam !
Jestem świeża na forum, mam za sobą 2 sezony ( 2 os.dorosłe i 2- je dzieci) w Cro , pierwszy na Pagu
( mogę podać namiar na kwaterę , niezła ale dość przeciętna w Metajnie ). W zeszłym roku
Rtina Benići ,blisko - Ražanac ( Zadar i okolica ) - 3-4 minuty od plaży żwirkowo -betonowej super miejsce dla rodzin z dziećmi , cisza i spokój .Chętnie pojechałabym jeszcze raz w to samo miejsce ale kuszą mnie tereny bardziej na południe .Apartament b. fajny ze wszystkimi udogodnieniami, duży taras z widokiem na morze , klima duża lodówka z zamrażarką .Dogadałam się z właścicielami przez stronę na facebooku , b.sympatyczni młodzi ludzie .( chętnie podam namiar, nie wiem jak się poruszać na forum czy można podawać adres ,czy to już będzie uznane za reklamę )Bardzo proszę o jakieś linki do fajnych apartamentów 2+2 blisko plaży do 60 euro , gdzieś poniżej Zadaru albo na jakiejś wyspie .Pozdrawiam

ja poproszę namiary
karolina2904
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina2904 » 26.02.2015 07:32

ja też poproszę namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
speranza
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) speranza » 27.02.2015 15:44

witam,
czy ktoś może polecić mi fajne miejsce, najlepiej coś ala robinsonada dla dwóch rodzin (4 dorosłe + 2 dzieci) z dziećmi dwu-letnimi, ważne aby plaża nadawała się dla małych dzieci.
dziękuję
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 27.02.2015 18:32

speranza napisał(a):witam,
czy ktoś może polecić mi fajne miejsce, najlepiej coś ala robinsonada dla dwóch rodzin (4 dorosłe + 2 dzieci) z dziećmi dwu-letnimi, ważne aby plaża nadawała się dla małych dzieci.
dziękuję

Poszło na maila w profilu.
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 27.02.2015 18:36

Crna Gora... Vile Milica i Mrvica - Dobra Voda - Czarnogóra 2015
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dokąd na wakacje 2015 - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone