zwiduch napisał(a):Witam serdecznie!
Jestem zauroczony Chorwacją. Wraz z rodziną (żona i córeczka 4 letnia) byliśmy dwukrotnie w Chorwcji:
2013 Brela, 2014 Tucepi. Następne wakacje oczywiście w Chorwacji tylko pytanie gdzie. Myślę o Riwierze Makarskiej ale sama Makarska odpada. Może Podgora, Igrane, Gradac. Warunek jest jeden ma być morze i góry, no i troszkę tłocznie jak w w/w miejscowościach. Jeśli mają Państwo sprawdzone namiary to prosiłbym na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Planowany wyjazd w sierpniu 2015, najlepiej blisko morza i cena do 60E za 2+1. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
[color=#00BF00][color=#00BF00]mario-bros napisał(a):tami72 napisał(a):Mam namiary na fajny i niedrogi, stary kamienny dom do wynajecia w spokojnej wiosce(Zubovici) na wyspie Pag.Niedaleko supermarket, ale tez znana imprezownia Zrće.Wolne terminy jeszcze od czerwca do konca wrzesnia.Dorosly 10 €,dzieci 5 € na dobe.Caly dom 90 € doba(miesci sie ok.12-13 osob)
Proszę o namiary na ten dom na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
Akita napisał(a):Witam !
Jestem świeża na forum, mam za sobą 2 sezony ( 2 os.dorosłe i 2- je dzieci) w Cro , pierwszy na Pagu
( mogę podać namiar na kwaterę , niezła ale dość przeciętna w Metajnie ). W zeszłym roku
Rtina Benići ,blisko - Ražanac ( Zadar i okolica ) - 3-4 minuty od plaży żwirkowo -betonowej super miejsce dla rodzin z dziećmi , cisza i spokój .Chętnie pojechałabym jeszcze raz w to samo miejsce ale kuszą mnie tereny bardziej na południe .Apartament b. fajny ze wszystkimi udogodnieniami, duży taras z widokiem na morze , klima duża lodówka z zamrażarką .Dogadałam się z właścicielami przez stronę na facebooku , b.sympatyczni młodzi ludzie .( chętnie podam namiar, nie wiem jak się poruszać na forum czy można podawać adres ,czy to już będzie uznane za reklamę )Bardzo proszę o jakieś linki do fajnych apartamentów 2+2 blisko plaży do 60 euro , gdzieś poniżej Zadaru albo na jakiejś wyspie .Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje