Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie na spokojnie i do zwiedzania 25.06-02.07 ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lucash
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lucash » 08.05.2006 10:38

Witam! Chcę się wybrac z moja przyszłą "połówką" do CRO w końcu czerwca i nie wiem zupełnie gdzie.Preferujemy spokojny wypoczynek bez szaleństw.Z tego co czytałem to nie powinniśmy miec problemów z jechaniem w ciemno jeśli chodzi o noclegi.Trochę mam dziwne przeczucie co do niepiaszczystych plaż.Trzeba bedzie wziąć leżaki jakies czy jak bo nie wiem? Klapki jakieś to podstawa.Polećcie mi może jakieś fajne klimatyczne miejsce bo za nic nie znam tych rejonów a wszystkie zdjęcia co oglądam to piękne i na nic nie mogę sie zdecydować hehe
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 08.05.2006 11:15

Najladniejsza riwiera makarska;)))a tam wszystkie miasteczka sliczne, Tucepi, Brela ,Podgora
ja osobiscie bylam w Tucepi , piekne widoki gdzie gory lacza sie z morzem:)))Polecam ten region bo naparwde jest co robic;)a te widoki na pewno spodobaja sie Twojej dziewczynie;)))mozecie sie pozniej wybrac na jedniodniowy rejs na wyspy hvar i brac, zwiedzic dubrovnik, split, trogir :)poprostu jest co robic;))
zawsze mozecie podzielic wyjazd na 2czesci:))wtedy wiecej zobaczycie;)my np10 dni spedzilismy w tucepi a na 4 kolejne przenieslismy sie do primosten-ale to sporo miasteczko , tam sa slabe plaze i srednie widoki ale dobra baza wypadowa do parku krk czy kornat .jednak samo miasteczko w sobie romantyczne:)fajna starowka i fajnie wyglada z drogi :)))
w cro jest wiele do zobaczenia , ja bylam 4razy i duzo mi jeszcze zostalo:)
co do plaz zwirowych to nie ma problemu, ale najwazniejsze zabrac ze soba karimaty, na to kladziesz recznik i z glowy:)lezak to chyba wiecej robi klopotu zeby sie z nim targac choc mozna wypozyczyc na miejscu:)ja zawsze opalam sie na karimacie i jest oki:))a tu fotki z mojego pobytu:)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
sluze rada:))pozdrawiam
lucash
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lucash » 08.05.2006 14:05

Dzięki za fachową radę :) Faktycznie tam jest super.Będę i ja zadowolony i moja girl bo ja wolę góry a ona morze hehe.Zdjęcia naprawde super.A jak tam z noclegami? Myślisz że da rade w ciemno i coś znaleźć? Za rady dziękuję bo mało kto mówił o karimatach i ręczniku.Jakbym coś jeszzce zapomniał to będę pisac.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone