napisał(a) ines » 08.05.2006 11:15
Najladniejsza riwiera makarska;)))a tam wszystkie miasteczka sliczne, Tucepi, Brela ,Podgora
ja osobiscie bylam w Tucepi , piekne widoki gdzie gory lacza sie z morzem:)))Polecam ten region bo naparwde jest co robic;)a te widoki na pewno spodobaja sie Twojej dziewczynie;)))mozecie sie pozniej wybrac na jedniodniowy rejs na wyspy hvar i brac, zwiedzic dubrovnik, split, trogir
poprostu jest co robic;))
zawsze mozecie podzielic wyjazd na 2czesci:))wtedy wiecej zobaczycie;)my np10 dni spedzilismy w tucepi a na 4 kolejne przenieslismy sie do primosten-ale to sporo miasteczko , tam sa slabe plaze i srednie widoki ale dobra baza wypadowa do parku krk czy kornat .jednak samo miasteczko w sobie romantyczne:)fajna starowka i fajnie wyglada z drogi
))
w cro jest wiele do zobaczenia , ja bylam 4razy i duzo mi jeszcze zostalo:)
co do plaz zwirowych to nie ma problemu, ale najwazniejsze zabrac ze soba karimaty, na to kladziesz recznik i z glowy:)lezak to chyba wiecej robi klopotu zeby sie z nim targac choc mozna wypozyczyc na miejscu:)ja zawsze opalam sie na karimacie i jest oki:))a tu fotki z mojego pobytu:)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
sluze rada:))pozdrawiam