Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie można ponurkować (baza nurkowania, zrobić kurs, PL)

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
biernus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) biernus » 06.07.2010 10:35

Szukam bazy nurkowania gdzieś "niedaleko" aby nie trzeba było jechać przez całą CRO lub dostawać się na jakieś wyspy. Wiem, że są duże ciekawe Polskie bazy nurkowania (gdzie mozna zrobić kurs) na Hvarze i na KRK?
Kraj: CRO
mariusz-w
Koneser
Re: Gdzie można ponurkować (baza nurkowania, zrobić kurs, PL

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 06.07.2010 12:18

biernus napisał(a):Szukam bazy nurkowania gdzieś "niedaleko" aby nie trzeba było jechać przez całą CRO lub dostawać się na jakieś wyspy. Wiem, że są duże ciekawe Polskie bazy nurkowania (gdzie mozna zrobić kurs) na Hvarze i na KRK?
Kraj: CRO

Tu nie na wyspach ... ale na Istrii ... i nie polska !

http://scubacenter.de/pages/en/prices.php

...ale też niedaleko !

Pozdrawiam.
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 06.07.2010 17:53

Tak mi się przypomniało jak parę lat temu w Senj na naszej plaży stacjonowala szkola nurków z Wa-wy. Nie pamiętam jak się nazywała ale byli super:-) Mieli extra ponton z konkretną ,,mocą" którym nawet niemcy się zachwycali.Jak własciciel nas przewiózł to nie wiedziałam gdzie jestem;-)

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone