Pipi napisał(a):czesc !!! ja rowniez jestem zafascynowana Chorwacją i dlatego studiuje JEZYK CHORWACKI!!!! Nie tylko sam jezyk, ale rowniez literature, kulture Chorwacji. Jednym słowem jestem studentka kroatystyki. Jezeli chcesz podjac studia na tym kierunku i nauczyc sie dobrze chorwackiego masz taką mozliwosc na Uniwersytecie Łodzkim, Poznanskim, Jagielonskim no i oczywiscie na najlepszym ) Śląskim. Jezeli potrzebujesz jeszcze wiecej informacji podaje mail (a moze małe korepetycje ? ) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. pozdrawiam pa
luli napisał(a):Bardzo prosze aby ktoś napisał gdzie mozna nauczyc sie chorwackiego?!!Bardzo mnie to interesuje,poniewaz Chorwcja mnie zachwycila i bardzo zainteresowala i chciala bym poznac blizej ten jezyk!Prosze o jakies informacje!Moze ktos wie gdzie mozna sie uczyc?!Jesli ktos studiuje filologie chorwacka to prosze aby cos o tym napisal!PROSZE!!
plavusa napisał(a):Możesz uczyć się na Uniwerku Warszawskim na wydziale slawistyki jest kierunek Kroatystyka. Nie podzielam zdania ze najlepszy jest na Ślaskim jeżeli już to Jagielloński i Warszawski.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko