Baldini napisał(a):01.08 ENC bezproblemowo zakupione w Varaźdin. Ok 10 min cała akcja.
czyli wjeżdżając na autostradę od strony Varaždinu, przejeżdżam przez bramki dla ENC i po przejeździe po prawej jest punkt w którym mogę to zakupić, tak?
Baldini napisał(a):01.08 ENC bezproblemowo zakupione w Varaźdin. Ok 10 min cała akcja.
natallliii napisał(a):Baldini napisał(a):01.08 ENC bezproblemowo zakupione w Varaźdin. Ok 10 min cała akcja.
czyli wjeżdżając na autostradę od strony Varaždinu, przejeżdżam przez bramki dla ENC i po przejeździe po prawej jest punkt w którym mogę to zakupić, tak?
mchrob napisał(a):natallliii napisał(a):Baldini napisał(a):01.08 ENC bezproblemowo zakupione w Varaźdin. Ok 10 min cała akcja.
Nie. Przed bramkami jest punkt sprzedaży. Zaparkuj na zadoszonym parkingu po prawej stronie i podejdź ścieżką do punktu.
natallliii napisał(a):Bardzo dziękuję! wolałam się upewnić bo planujemy nocleg w okolicy z soboty na niedzielę i musimy zakupić to wcześniej niż ruszymy autostradą w kierunku południowego słońca
mchrob napisał(a):Dzisiaj zakupiony zestaw w Varażdin. Sama przyjemność z korzystania. Nie wiem dlaczego dopiero w tym roku?
kamba2000 napisał(a):mchrob napisał(a):Dzisiaj zakupiony zestaw w Varażdin. Sama przyjemność z korzystania. Nie wiem dlaczego dopiero w tym roku?
Które pola zaznaczyłeś w górnej części formularza,
czy podawałeś numer karty kredytowej?
kamba2000 napisał(a):OK,
czyli pakiet startowy za 544,36 kn teoretycznie powinien
mi wystarczyć z VARAŽDINA do KARAMATIĆI i "na zad".
Dla pewności, czy VITO zarejestrowane na 8 osób, do 3,5 t
i do 1,90m to kategoria I?
RKStefan napisał(a):Baldini napisał(a):Przetestuj ten Varaźdin. W sierpniu wyjazd, też mam zamiar tam się zatrzymać po ENC.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi