To jest Wielki Rozsutec, zdjęcie zrobione być może z przełęczy Medziholie.
Jak zgadłem to oddaję kolejkę
Kiepura napisał(a):Tak to jest Veľký Rozsutec czyli jak niektórzy tłumaczą Wielki Rozsypaniec.
Natomiast zdjęcie nie jest zrobione z przełęczy Medziholie. Ale uznaje, bo ogólnie kierunek jest słuszny tylko trochę dalej Gratulacje.
Zdjęcie zostało zrobione gdzieś z grani Steny bliżej bliżej północnej kulminacji.
Piter_M napisał(a):Kiepura napisał(a):Tak to jest Veľký Rozsutec czyli jak niektórzy tłumaczą Wielki Rozsypaniec.
Natomiast zdjęcie nie jest zrobione z przełęczy Medziholie. Ale uznaje, bo ogólnie kierunek jest słuszny tylko trochę dalej Gratulacje.
Zdjęcie zostało zrobione gdzieś z grani Steny bliżej bliżej północnej kulminacji.
Chyba z grani Stoha
Kiepura napisał(a):Z Południowego Gronia zeszliśmy do Chatki na Gruni. Tak, że o żadnej foto ze Stocha mowy niema.
Nie doceniasz potęgi teleobiektywu.
Kiepura napisał(a):A skoro już wstawiłem to ile szczytów, pomijając tatrzańskie, wyższych niż 1500 m npm widzimy ?
Tak to tu zostawię.
Piter_M napisał(a):Kiepura napisał(a):A skoro już wstawiłem to ile szczytów, pomijając tatrzańskie, wyższych niż 1500 m npm widzimy ?
Tak to tu zostawię.
Ja widzę tylko dwa, czyli Stoh i Wielki Rozsutec, ale może jeszcze tam na horyzoncie jest Babia Góra.
ACandrzej napisał(a):Ruiny kościoła ewangelickiego w Gostkowie.
Bravik napisał(a):Jeśli to D. Śląsk, to może ruiny kościoła ewangelickiego w Miłkowie?
Gdzieś tu.
https://goo.gl/maps/YdfAaUccsFTsJ2Gy9
Powrót do FotoCroClub - dyskusja