napisał(a) Fatamorgana » 19.01.2012 14:32
nero napisał(a):Aaaa ... że ja 2-3 razy
se klikłam... ?no zobaczcie jakie to proste ...
Biorę równolegle udział w takiej samej zabawie, gdzie już od dawna widać, że jak się wstawi coś, co od razu jest kojarzone z relacją lub galerią, to za chwilę jest po zabawie- zawsze ktoś pamięta i wie gdzie tego szukać. Nie że jestem przeciw, ale to chyba jest jednak wyraźna podpowiedź, natomiast osobiście uważam, że albo poszukiwania są za pomocą wujka Google'a i ciotki Wiki, albo za pomocą własnego umysłu i pamięci oraz zgromadzonej wiedzy z wyjazdów. Sami oceńcie co jest lepsze. Znam takiego, co notorycznie odgaduje, ale nie dlatego że był, tylko obcykane ma takie strony, gdzie jest porównywarka zdjęć (coś takiego jest już w Google). No i potem inni mają z nim małe szanse.
Wy jesteście z tych bardziej oblatanych, a chodzi o to, żeby oblatani nie zdominowali tej zabawy zbyt bardzo, bo mniej oblatani dadzą szybko za wygraną...
Inaczej to byśmy musieli dawać osobne zagadki: dla oblatanych i mniej oblatanych.
Strzał niecelny!
Po górach więcej chodzimy niż jeździmy.
Alpy - ok
Szacunek!
Na 100% w tym samym miejscu stał jeden z
forumowych górskich łazików ... a pozostałe
forumowe górskie łaziki były tam ... w jego relacji
Taaaa.... ale jak sobie pomyślę w ilu takich miejscach tenże łazik był, to mam oczopląs przed oczami...
Szwajcaria czy Austria?
Obstawiam niższe Alpy, bo tu nie widać lodowców.