No wreszcie!
Na Ciebie można zawsze liczyć.
Twoja kolej...
ACandrzej napisał(a):O Mario, ale zagadka.
ACandrzej napisał(a):Trzeba będzie 5256 pytań naprowadzających, aby ją odgadnąć.
ACandrzej napisał(a):Czy jest napisane w mowie ojczystej?
ACandrzej napisał(a):Takie żółte tabliczki wiszą na budowach i napisane jest na nich "wstęp wzbroniony" , albo "głębokie wykopy" albo...
ACandrzej napisał(a):Można je też spotkać w Beskidach na skrzyżowaniach szlaków...
greenrs napisał(a):Może nazwa szczytu i wysokość n.p.m.? Choć o ile wiem takie tabliczki są raczej białe a nie żółte.
SgwdYrEira napisał(a):greenrs napisał(a):Może nazwa szczytu i wysokość n.p.m.? Choć o ile wiem takie tabliczki są raczej białe a nie żółte.
Ano, nazwa szczytu, wysokość i jeszcze coś
Jako podpowiedź wrzucę fotkę. Widok spod tego drzewa
greenrs napisał(a):Ha... To ci podpowiedź!
greenrs napisał(a):Czy to gdzieś w pobliżu przełęczy Karkoszczonka? Te kamole na drodze i buki jakoś mnie tak naprowadzają...
Kiepura napisał(a):Bardzo ciekawe niebo
Dużo mi pomogło. Wyraźnie widzę, że to niebo nad Sudetami
SgwdYrEira napisał(a):greenrs napisał(a):Czy to gdzieś w pobliżu przełęczy Karkoszczonka? Te kamole na drodze i buki jakoś mnie tak naprowadzają...
Aby dojść do tego miejsca wyruszyliśmy z przełęczy, jednak z innej. W sumie nieodległej
romuald22 napisał(a):Jest tam informacja o znajdujących się w pobliżu substancjach radioaktywnych.
romuald22 napisał(a):Dobra.
Żartowałem.
romuald22 napisał(a):Jesteśmy w Beskidzie Małym.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja