AndrzejJ. napisał(a):Zatoka.Mały statek.Domy jeden na drugim wspinające się na wzgórza.
Wzgórza pokryte są białym pyłem albo może śniegiem.
Dzięki za pomoc ... już mi coś świta ...... ale my mieliśmy tu chyba ze zdjęć, a nie z opisów odgadywać ...
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Taaa... A jak Jola pojedzie na ferie to wpadniemy za dwa tygodnie.
To nara.
Ty Bocian to się w ogóle bawić nie umiesz!!!
Gorzej jak po wstawieniu zdjęcia potwierdzisz odpowiedż za dwa tygodnie, a Fata nie da wklejać innych zagadek.
Albo opieprzy za robienie bajzlu w wątku...
Bartolomeo Colleoni
Wenecja, Szczecin i Warszawa
Fatamorgana napisał(a): Jola, Lidzbark przez tych kabareciorzy teraz tak znany że to żadna zagadka.
Jakbyś zamek pokrzyżacki w Gniewie dała, może by było trudniej, ale chyba też nie, bo tam polski Fort Boyard kręcili czyli "Zamczysko".
Bocian napisał(a):To nara.
mariusz-w napisał(a):Zagadka specjalnie dla Fatamorgany !
Nie jaki to owad, nie jaki to kwiatek .... ale jak nazywa się ten szczyt za nimi ?
No ale może ktoś Facie pomoże !
mariusz-w napisał(a):longtom napisał(a):mariusz-w napisał(a):
No ale może ktoś Facie pomoże !
Na Dolomity mi to wygląda
pzdr
Jest podpowiedź ... to już będzie łatwiej !
AndrzejJ. napisał(a):nero napisał(a): ...... ale my mieliśmy tu chyba ze zdjęć, a nie z opisów odgadywać ...
Opis miejsca to zdjęcie miejsca.
Fatamorgana napisał(a):Ale Neruś.... no no, nieźle!
Bartolomeo Colleoni
Fatamorgana napisał(a):Chyba kiepski celebryta z niego był, bo nigdy nie słyszałem o nim.
weldon napisał(a):nero napisał(a):weldon napisał(a):Kto zacz i w jakich miastach można go zobaczyć:
Bartolomeo Colleoni
Acha ...
Chyba teraz twoja kolej.
Pozdrawiam
Nie zauważyłem tego wpisu w regulaminie, że "musi być znane przez ciebie".
Powrót do FotoCroClub - dyskusja