dreadlook napisał(a):Panowie i Panie, we wrześniu 17-24 jedziemy do miejscowości Vodice z okolic Torunia. Proszę powiedzcie jaki jest koszt winiet i w jakich Państwach dokładnie trzeba je kupić. Wszystko chcemy kupować po drodze na stacjach.
Jakie pieniądze przygotować do płatności? Czy może lepiej płacić kartą?
crokasia napisał(a):Witam!
Czytam większość tego wątku i trochę się pogubiłam. Gdzie najlepiej kupować winiety?
Czeską na pierwszym szelu na a1 (lepiej karta czy korony?), a Austriacką na pierwszym lepszym miejscu a Austrii?
Sicario napisał(a):TollTickets
Czy ktoś z Was miał sytuacje że winiety zamówione w TollTickets nie dojechały lub czas oczekiwania był dłuższy niż 7 dni ?
Zamówiłem 12.08 z wysyłką 13.08 - czyli teoretycznie do wczoraj byc powinny . Jak na razie brak przesylki i od wczoraj brak informacji z Tolltickets gdzie przesyłka jest. Wyjeżdzam w niedziele i jak tak dalej pójdzie to zapłace sobie podwójnie
viltob08 napisał(a):Sicario napisał(a):TollTickets
Czy ktoś z Was miał sytuacje że winiety zamówione w TollTickets nie dojechały lub czas oczekiwania był dłuższy niż 7 dni ?
Zamówiłem 12.08 z wysyłką 13.08 - czyli teoretycznie do wczoraj byc powinny . Jak na razie brak przesylki i od wczoraj brak informacji z Tolltickets gdzie przesyłka jest. Wyjeżdzam w niedziele i jak tak dalej pójdzie to zapłace sobie podwójnie
Z tego co pamiętam, to jest 7 dni roboczych Spróbuj wpisać nr przesyłki już w poczcie polskiej. U mnie tak było, że jak dotarła do Polski, to już była zaznaczona na stronie. Na niemieckiej stronie sprawdź tu:
http://www.trackitonline.ru/?service=track&CCode=PL
wpisz tylko nr przesyłki i kod bezpieczeństw, pokaże Ci gdzie jest Twoja przesyłka
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi