Lednice napisał(a):Liczenie na to, że niektórzy ludzie myślą, jest bardzo złudne
W sumie na tym forum ludzie myślą, są aktywni, szukają dobrych rozwiązań.
Dziękujemy za tę konstatację
dids76 napisał(a):Ostatnio jechałem A1 od Gliwic do domu i zjeżdżając węzłem Gorzyce (ostatni węzeł w PL) zauważyłem że zarza za węzłem budują stację paliw. raczej w tym sezonie otwarta jeszcze nie będzie ale na przyszły na 100%. Zjazd do niej będzie lepszy niż na BP Mszanie, bo tam się jednak sporo wracamy, a tu jest zaraz za zjazdem. No i będzie dostępna z obu kierunków.
Może i winiety będą mieli w "normalniejszych" cenach
oldGIZMO napisał(a):Nie licz na to, że będzie normalniejsza cena. U nas obowiązuje "darcie łacha" a nie sprzedaż.
W pobliżu zjazdu z A-1 w Świerklanach jest knajpa, gdzie oferują winiety Cz, A, Slo, i Słowacja;
Ta ostatnia, miesięczna, kosztuje w złotówkach 90,00 lub 20 euro, natomiast w PZMot chcą 80 albo 70 zł. , a tollticket z dostawą pod "dziób" 68,35 zł. ( 14 euro winieta plus ca 2,6 koszt przesyłki).
I jak tu dać wiarę, że będzie taniej na tej tanksteli ....
pianchi napisał(a):Szanowni, czy jak dziś zamówię winiety na tolltickets to dojdą do piątku?
W piątek na noc wyjeżdżam...
Chyba trochę przespałem...
Rafal G-ce napisał(a):Rafal G-ce napisał(a):Tez zamówiłem wczoraj. W mailu masz Informacje, ze potwierdza Ci wysyłkę druga wiadomością. Ja jeszcze nic nie dostałem. Wpisalem datę oczekiwaną wysylki 7 sierpnia, teraz nie wiem czy to nie jest data ich wysyłki, a nie odbioru Potwierdzę Wam jak przyjdzie przesyłka.
Edit: teraz widzę w poprzednich postach, że data oczekiwana dotyczy wysyłki, nie dostarczenia.
Dostałem dzisiaj maila z informacją o wysyłce.
pianchi napisał(a):Szanowni, czy jak dziś zamówię winiety na tolltickets to dojdą do piątku?
W piątek na noc wyjeżdżam...
Chyba trochę przespałem...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi