Super. bardzo dziękuję za informację!!!
Pozdrawiam
Rafal G-ce napisał(a):Tez zamówiłem wczoraj. W mailu masz Informacje, ze potwierdza Ci wysyłkę druga wiadomością. Ja jeszcze nic nie dostałem. Wpisalem datę oczekiwaną wysylki 7 sierpnia, teraz nie wiem czy to nie jest data ich wysyłki, a nie odbioru Potwierdzę Wam jak przyjdzie przesyłka.
piotrulex napisał(a):
Jadąc DO mamy na A1 w PL na BP Mszana również winiety. Do każdej sztuki prowizja co najmniej 15zł. Ludzie już zmęczeni i róznie myślący. Pewnie i 100zeta wiecej by zapłacili bo może ktoś kto obok stoi w kolejce aby za paliwo płacić kłamie mówiac że kilka km dalej jest to samo tańsze jeszcze ba niepłatnym odcinku. Przeca człowiek człowiekowi wilkiem ... No i rewelacja to ludzie kupujacy np na Austrie 1 winietę na 2 miesiące zamiast 2 x 10 dni przy wyjeździe np na 2 tygodnie ale ti to raczej podstawówka się kłania. Starałem się wytłumaczyć ale uwierzcie mi, że się nie dało
piotrulex napisał(a):Super na tej stacji to auta gdzie kierowca wkurza się, stoi w kolejce do dystrybutora, dojedzie ale wlać nie może bo ktoś nie zapłacił po czym w końcu wlewa i zamiast stanąć w kolejce idzie do kibla, przeglada mapę w sklepie, przelicza ceny winiet po czym w końcu staje w kolejce, przy okazji zamawia kawę z hotdogiem i siada koncumujac. Przeca on już zatankował, niech się wkurza kolejny ...
Takie to smutne ...
Lednice napisał(a):
[...]
W sumie na tym forum ludzie myślą, są aktywni, szukają dobrych rozwiązań.
Ale obawiam się, że bardzo dużo ludzi jedzie ślepo, jak im gps pokazuje, winiety kupuje w Polsce, bo przecież za granicą się nie dogada w żadnym języku, na pewno za granicą ich wtedy oszukają, [...]
Lednice napisał(a):... Kupując winietki po drodze, czeską w Czechach, austriacką i słoweńską w Austrii, kupuje się je w cenie nominalnej i jest to oszczędne rozwiązanie
Czasu nie traci się wiele, średnio 2 minuty na zakup...
piotrulex napisał(a):Jadąc DO mamy na A1 w PL na BP Mszana również winiety. Do każdej sztuki prowizja co najmniej 15zł.
piotrulex napisał(a):Austria na pierwszej granicy przy stacji benzynowej, 100m dalej przed 2 granicą gdzie winiet sie nie kupuje stali Policjanci z lornetką i zgarniali na bok tych co "przegapili"
Rafal G-ce napisał(a):Tez zamówiłem wczoraj. W mailu masz Informacje, ze potwierdza Ci wysyłkę druga wiadomością. Ja jeszcze nic nie dostałem. Wpisalem datę oczekiwaną wysylki 7 sierpnia, teraz nie wiem czy to nie jest data ich wysyłki, a nie odbioru Potwierdzę Wam jak przyjdzie przesyłka.
Edit: teraz widzę w poprzednich postach, że data oczekiwana dotyczy wysyłki, nie dostarczenia.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi