lyda85 napisał(a):jak długo trzeba czekac na wydruk po zakupie winiety na wegry przez strone autopalyamatrica.hu?
evelina325 napisał(a):Ano racja z tą strefą Schengen Winiety kupowaliśmy na stacjach przy autostradzie tuż po przekroczeniu granicy. I tak winieta czeska kosztowała nas 310 koron, austriacka 8,70 euro, a słoweńska 15 euro.
lyda85 napisał(a):witam kupiłem winietę na wegry przez stronę autopalyamatrica.hu na maila przyszło mi potwierdzenie ze zakup udany i tam jest od kiedy do kiedy nr rejestracyjny i jakiś inny numer to mam wydrukować i mieć przy sobie ?
slaglove napisał(a):Hej wszystkim! Mam pytanie, zamierzam jechać do Chorwacji w nocy 31 lipca, a mianowicie pierwszą winetę kupię ok 1 w nocy w Czechach. Więc będzie to już 1 sierpien godzina 1:00. Ważność więc będę miała do 10 sierpnia 1:00?
i czy na winetach wgl są godziny waznosci?
viltob08 napisał(a):viltob08 napisał(a):Dzisiaj zamówiłam winiety w tolltickets Zobaczymy kiedy dojdzie Koszt wysyłki 2,2EU.
Czeska miesięczna 16,50EU
2xaustriacka 10-dniowa 17,4EU.
Zamówiłam, bo o ile czeską spokojnie mogę kupić na Shellu w Bohuminie, to za austriacką jednak nieźle sobie życzą , a ponieważ jedziemy przez Znojmo, więc też nie ma możliwości zakupu po austriackiej stronie w cenie nominalnej
Jak dojdą, to się pochwalę
Dostałam wszystko w porządku, winiety przedziurkowane zgodnie z zamówieniem.
pianchi napisał(a):viltob08 napisał(a):viltob08 napisał(a):Dzisiaj zamówiłam winiety w tolltickets Zobaczymy kiedy dojdzie Koszt wysyłki 2,2EU.
Czeska miesięczna 16,50EU
2xaustriacka 10-dniowa 17,4EU.
Zamówiłam, bo o ile czeską spokojnie mogę kupić na Shellu w Bohuminie, to za austriacką jednak nieźle sobie życzą , a ponieważ jedziemy przez Znojmo, więc też nie ma możliwości zakupu po austriackiej stronie w cenie nominalnej
Jak dojdą, to się pochwalę
Dostałam wszystko w porządku, winiety przedziurkowane zgodnie z zamówieniem.
Witaj.
Powiedz proszę ile czekałeś na winiety od momentu zamówienia?
Pozdrwiam