Witam serdecznie.
Proszę o informację, czy ktoś z szanownych forumowiczów jechał ostatnio A1 i kupował winiety na stacji w Mszanie???
Chodzi o winiety na Czechy i Austrię.
Z góry dziękuję za odpowiedź!!!
pianchi napisał(a):Witam serdecznie.
Proszę o informację, czy ktoś z szanownych forumowiczów jechał ostatnio A1 i kupował winiety na Shellu w Muszynie???
pianchi napisał(a):Witam serdecznie.
Proszę o informację, czy ktoś z szanownych forumowiczów jechał ostatnio A1 i kupował winiety na Shellu w Muszynie???
Arek napisał(a):Szybkie pytanie: czy na Shellu w Bohuminie można za czeską winietę zapłacić kartą ?
paulr napisał(a):pianchi napisał(a):Witam serdecznie.
Zadajesz te pytanie do statystyk wszedzie? Jezdze a1 praktycznie dziennie. A1 praktycznie dziennie jest pelna a przynajmniej w okokicach Zabrza. Jezdzi nia wiele ludzi... ile kupuje winiety ciezko stwierdzic... napisz dokladnie o co ci chodzi.
savic napisał(a):Mam małe pytanko odnośnie zakupu węgierskiej winiety poprzez ich portal - czy z jednego konta mogę zamówić winiety na inny samochód nie zarejestrowany na mnie , nr. rejestracyjny dla winiety można zmienić ale nie wiem jak to ma się do danych podczas zakładania konta . Nigdy nie kupowałem węgierskiej także nie wiem nawet co jest podawane przy zakupie na stacjach - czy tylko nr , czy pełne dane właściciela
pianchi napisał(a):
Potrzebny komentarz???
piotrulex napisał(a):pianchi napisał(a):
Potrzebny komentarz???
No byłby zbędny o ile ktoś rozróżnia Mszanę od Muszyny czy BP od Shell
Dla kogoś kto tego nie rozróżnia nawet 1 komentarz może być zbędny a czasem 100 to o 1000 za mało
Ja w tym roku nieogarnięty, zero przygotowania, nie mam kupionych połowy rzeczy które chciałem w tym roku mieć więc i winietę CZ kupie na pierwszym Shellu a na A na przejściu granicznym
kojacek napisał(a):piotrulex napisał(a):pianchi napisał(a):
Potrzebny komentarz???
No byłby zbędny o ile ktoś rozróżnia Mszanę od Muszyny czy BP od Shell
Dla kogoś kto tego nie rozróżnia nawet 1 komentarz może być zbędny a czasem 100 to o 1000 za mało
Ja w tym roku nieogarnięty, zero przygotowania, nie mam kupionych połowy rzeczy które chciałem w tym roku mieć więc i winietę CZ kupie na pierwszym Shellu a na A na przejściu granicznym
Jak możesz tak jechać?
A jak w noc poprzedzającą Twój wyjazd Czesi przeniosą znak wymagania winiety na granicę PL-CZ a Austracy oddadzą do ruchu autostradę do granicy czeskiej??