black_lord napisał(a):ilona1972 napisał(a):Ja wszystkim niepewnym polecam zamówić przez tolltickets. Sama niedawno miałam problem gdzie najlepiej kupić i nie wiedziałam czy po drodze czy zamówić. Ponieważ jadę pierwszy raz postawiłam na wygodę i po przeczytaniu tego wątku zamówiłam przez tolltickets. Super sprawa , zamówiłam w zeszłym tygodniu w czwartek a winiety miałam już we wtorek w normalnej cenie. Jedyny koszt to przesyłka 2,20 E za list polecony. Uważam że to jest mało jeśli jeszcze jedzie się na dwa auta tak jak my lub więcej to koszt jest już całkiem mały. Przyklejam winiety przed wyjazdem i jadę i nie muszę się martwić gdzie po drodze kupić winiety . Zatrzymuję się tam gdzie mi pasuje a nie gdzie muszę. Spokój i wygoda - bezcenne ! Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Genialny jest ten tolltickets.
Rzeczywiście szybko i bezproblemowo
... ale trzeba pamiętać, że to rozwiązanie dla posiadaczy kart kredytowych.
amal napisał(a):
A winiete Wegierską tylko w Rajka czy wczesnie?
amal napisał(a):Witam!
jestem tu nowy wiec prosze o troszke wyrozumiałosci:). 12.06 wyjezdzam na Chorwacje jade od Krakowa, gdzie najlepiej kupic winiete Slowacka?. Przed Chyznym jest taka mzliwosc jadac tamta drogą? lub w Cieszynie jezeli bym sie zdecydowal na ta droge i czy mozna tam tez kupic odrazu winiete na Węgry?. Dziekuje z gory za odpowiedz i pozdrawiam.
P.S
jezeli ktos chce sie przyłaczyc do jazdy, wiadomo w kupie siła
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi