A co np. z Toyotą ProAce (nie Max), albo Peugeotem Travellerem?lukasz144 napisał(a):Według oficjalnej strony wszystkie busy muszą mieć tą droższą winete
.png)
lukasz144 napisał(a):https://youtu.be/BWxV7NzKj0c?si=UiVZqe3AhVnQ9Lzo
.png)
lukasz144 napisał(a):Na YouTube jest taka para która jeździ na chorwacje i mówili o tym na vlogu . Pisali w tej sprawie do DARTS i dostali odpowiedź że te auto spełnia A1. Według oficjalnej strony wszystkie busy muszą mieć tą droższą winete
.png)
.png)
lukasz144 napisał(a):O to mi właśnie chodziło.. Multivan jest identyczny jak Traffic a jest na 2A. No niestety ja wypożyczam Traffica więc zapłacę 32 euro.. ale nie muszę się martwić o miejsce dla pasażerów i bagaże.
.png)
ziemniak napisał(a):W 2018 roku jechałem nowym trafficiem, który w oryginale ma 196 cm. Był tak doładowany, że miał 187 cm. Na każdej bramce Pani nawet nie chciała słuchać, że nie mam 190 cm. Po jednym dłuższym przejeździe próbowałem dyskutować, że możemy zmierzyć wysokość auta. Odpowiedź: tak jej pokazuje system i koniec, jak się nie zgadzam to możemy wezwać policję. Dodatkowo mam wrażenie, że te żółte linie przy budkach pokazujące niby 190 cm wysokości są na trochę niższej wysokości naklejone.
.png)
lukasz144 napisał(a):Wiem że ludzie chwalą trasę przez Węgry. Ale ja już od lat omijam szerokim łukiem Słowacja/Węgry... po za tym mam swoje ulubione miejsca w austrii i na Słoweni.
.png)
lukasz144 napisał(a):Wiem że ludzie chwalą trasę przez Węgry. Ale ja już od lat omijam szerokim łukiem Słowacja/Węgry... po za tym mam swoje ulubione miejsca w austrii i na Słoweni.

.png)
.png)
SebastianM napisał(a): Wracam w tym roku do mojej ulubionej przez Słowację, WęgryTrasa prosta jak drut ( bez karkołomnych zjazdów, podjazdów i krętych odcinków), praktycznie pusta w porównaniu do alternatywnej....te 100 km bez autostrady nie przeszkadzają mi wcale. Nie jest to trasa zbyt dobra na nocną jazdę, ale my z Gdańska zazwyczaj meldujemy się na Węgrzech we wczesnych godzinach popołudniowych.Czasowo....wtedy kiedy ja jeżdżę ( ostatni weekend lipca, zawsze wyjazd w sobotę wcześniej rano) trasa przez Węgry, Słowację jest o kilka godzin szybsza.
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi