Lawliet napisał(a):Tak, tak. Twierdzisz, że do ostatniej chwili nie wiesz którędy, ani czym pojedziecie (maszyna losująca coś wylosuje?), ale 2 tygodnie wcześniej chcesz wiedzieć czy w konkretnym miejscu stoi buda w winietami . Idealną opcją będą krajówki, przecież nie lubisz się czymkolwiek wiązać.
Lawliet napisał(a):Tak, tak. Twierdzisz, że do ostatniej chwili nie wiesz którędy, ani czym pojedziecie (maszyna losująca coś wylosuje?), ale 2 tygodnie wcześniej chcesz wiedzieć czy w konkretnym miejscu stoi buda w winietami . Idealną opcją będą krajówki, przecież nie lubisz się czymkolwiek wiązać.
BartNS napisał(a):Ale po co te złośliwości. Ulżyło Ci.
piotrulex napisał(a):Czy cała czas jest ta pyszna lodziarnia a Baśce na końcu promenady?
Lodziarnia? Bez sensu, lepiej zjedz burka, przecież wszyscy jedzą burki, no i zamów sobie przez net z dowozem na camping
Inde napisał(a):Teraz jeszcze czas na Polaków
Ajde
BartNS napisał(a):Inde napisał(a):Teraz jeszcze czas na Polaków
Ajde
Polacy się już ogarneli, a że wybory idą to nawet "bardziej" niedlugo zniknie koszmarek Kraków Katowice, ale pewnie zacznie się dobudowywanie 3 pasa, zostanie tylko Stryków Rzepin ale tam cywilizacja zawita w 2037 roku chyba że wprowadza ewiniety
marekkowalak napisał(a):BartNS napisał(a):Inde napisał(a):Teraz jeszcze czas na Polaków
Ajde
Polacy się już ogarneli, a że wybory idą to nawet "bardziej" niedlugo zniknie koszmarek Kraków Katowice, ale pewnie zacznie się dobudowywanie 3 pasa, zostanie tylko Stryków Rzepin ale tam cywilizacja zawita w 2037 roku chyba że wprowadza ewiniety
Od Strykowa do Konina jest już darmowa. Kulczykówka jest dopiero od Konina.
BartNS napisał(a):Inde napisał(a):Teraz jeszcze czas na Polaków
Ajde
Inde napisał(a):
A, widzicie. Ja z dalekiej północy Polski. U nas A1 płatna jak była tak jest. Wszak to Autostrada Bursztynowa, płatna aż się świeci, błyszczy wręcz!
piotrulex napisał(a):Cześć
Czy naprawdę nikt nie zna odpowiedzi na poniższe pytanie?
W tym roku w tych samych miejscach też kupię winiety stacjonarnie?piotrulex napisał(a):2021 rok
Czechy - automaty na pierwszej stacji - menu PL - płatność kartą
Austria - buda na parkingu przed granicą - gotówką, za kartę doliczają 0,5E a ja oszczędny jestem
Słowenia - okienka na przejściu granicznym - prawe gotówka, a lewe karta
piotrulex napisał(a):piotrulex napisał(a):Cześć
W tym roku w tych samych miejscach też kupię winiety stacjonarnie?piotrulex napisał(a):2021 rok
Austria - buda na parkingu przed granicą - gotówką, za kartę doliczają 0,5E a ja oszczędny jestem
2023
Czechy - automaty na pierwszej stacji - menu PL - płatność kartą - e-winieta
Austria - buda na parkingu przed granicą - winieta naklejana
Słowenia - okienka na przejściu granicznym - e-winieta
Gdybym kupował wcześniej przez net to jedną winietkę bym był w plecy, gdyż plan się lekko zmienił
Zbigniew74 napisał(a):piotrulex napisał(a):piotrulex napisał(a):Cześć
2023
Czechy - automaty na pierwszej stacji - menu PL - płatność kartą - e-winieta
Austria - buda na parkingu przed granicą - winieta naklejana
Słowenia - okienka na przejściu granicznym - e-winieta
Gdybym kupował wcześniej przez net to jedną winietkę bym był w plecy, gdyż plan się lekko zmienił
Jakie ceny Austria i Słowenia?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi