lukaszek_b napisał(a):Polecam wszystkim zakup winiet na pzm travel wystarczy wyklinać na stronie.. niestety nie mogę dać linka
Jako że kupiłem tak rok temu szybko i sprawnie po kilku minutach miałem potw na @
Poza tym kontakt też możliwy telefoniczny i co najważniejsze winiety na Austrię bez karencji.
Jeżeli dobrze pamiętam to chyba doliczaja 2 zł do winiety porównując z zakupem online w danym kraju.
lukaszek_b napisał(a):Jeżeli dobrze pamiętam to chyba doliczaja 2 zł do winiety porównując z zakupem online w danym kraju.
Zestaw - winieta Austria 10 dni + winieta Czechy 10dni + winieta Słowenia 1mc kat 2B
Słowenia 2B - winietka 1 miesiąc.
Czechy - opłata 30dniowa
Austria - opłata 10dniowa
lukaszek_b napisał(a):Polecam wszystkim zakup winiet na pzm travel wystarczy wyklinać na stronie.. niestety nie mogę dać linka
Jako że kupiłem tak rok temu szybko i sprawnie po kilku minutach miałem potw na @
Poza tym kontakt też możliwy telefoniczny i co najważniejsze winiety na Austrię bez karencji.
Jeżeli dobrze pamiętam to chyba doliczaja 2 zł do winiety porównując z zakupem online w danym kraju.
lukaszek_b napisał(a):Polecam wszystkim zakup winiet na pzm travel wystarczy wyklinać na stronie..
grzess69 napisał(a):Wszyscy piszą o kupowaniu winiet przez internet.
A ja mam pytanie czy jadąc przez Zwardoń -> Słowacja i Węgry kupię winiety na ostatniej stacji benzynowej w Zwardoniu właśnie na Słowację i Węgry?
Czy tylko na Słowację, a Węgry dopiero w pobliżu granicy węgierskiej?
I jeszcze jedno jaką marżę doliczają na takiej stacji?
Jeżeli zdublowałem temat to przepraszam...
grzess69 napisał(a):Wszyscy piszą o kupowaniu winiet przez internet.
A ja mam pytanie czy jadąc przez Zwardoń -> Słowacja i Węgry kupię winiety na ostatniej stacji benzynowej w Zwardoniu właśnie na Słowację i Węgry?
Czy tylko na Słowację, a Węgry dopiero w pobliżu granicy węgierskiej?
I jeszcze jedno jaką marżę doliczają na takiej stacji?
Jeżeli zdublowałem temat to przepraszam...