Meleks17 napisał(a):Pytanko trochę nietypowe
Postanowiliśmy ze względu na super pogodę przedłużyć sobie urlop w Duhrovniku o dodatkowe parę dni. Niestety z tego co się orientuje będę musiał dokupić ponownie winiety (mam 10 dniowe a urlop 14 dni). Moje pytanie brzmi - czy muszę zrapywac stare już nieaktualne naklejki i na ich miejsce naklejac aktualne? (Czechy, Austria, Słowenia), oraz gdzie najlepiej i najtaniej je zakupić żeby sobie głowy nie zawracać (wcześniej kupione online). Słyszałem, że austriacka można kupić przez Internet.
lorence napisał(a):Poprawiłem sie tylko czechy kupujesz na stacji resztę online. Online jest najlepiej, nic nie przyklejasz i do tego cena bez prowizji a roznie to bywa.
ruwado napisał(a):Czesi od przyszłego roku mają też zrezygnować z naklejek.
Piteroo napisał(a):Hej, trasa przez Boboszów,Mikulov , kupie gdzieś winiete na Słowenie w Czechach?
Piteroo napisał(a):Dasz jakis inny link do tego miejsca? Odpalam to od razu w streetview i w moim samsungu nie da się zobaczyć adresu tylko streetview
To jest zaraz za granica? Kojarze ze kiedys tam kupowałem, ale pytanie czy moge zatrzymac sie w Austrii?
empire13 napisał(a):Piteroo napisał(a):Dasz jakis inny link do tego miejsca? Odpalam to od razu w streetview i w moim samsungu nie da się zobaczyć adresu tylko streetview
To jest zaraz za granica? Kojarze ze kiedys tam kupowałem, ale pytanie czy moge zatrzymac sie w Austrii?
https://g.page/roadhouse-route-b7-kramer-og?share
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi