Opinia w Googlach z ich strony:" 99prc tankování zde. Vždy naprostá spokojenost. Pozor! Bohužel nekoupíte dálniční známku kartou, ale naprosto to chápu." Wynika z tego że można kupić winietę, ale nie można za nią zapłacić kartąamirm napisał(a):A czy ta stacja w Czechach, zaraz za granicą, tj. Transeurope Bohumin sprzedaja nadal winiety?
robak40 napisał(a):Hey, jak wygląda zakup winiety w Rajce? Płacić kartą, euro, czy forinty z PL wziąć? O ile winietka Ceska zakupia on-line bez zbędnych pytań, to HU już chcą dane.
robak40 napisał(a):Słowacką zakupiłem dziś, a HU zrezygnowałem, ponieważ opinie były kiepskie, że niby nie dochodzi. Dlatego pytanie do zawodowców. Wyjazd piątek 16.00.
robak40 napisał(a):Słowacką zakupiłem dziś, a HU zrezygnowałem, ponieważ opinie były kiepskie, że niby nie dochodzi. Dlatego pytanie do zawodowców. Wyjazd piątek 16.00.
robak40 napisał(a):Hey, jak wygląda zakup winiety w Rajce? Płacić kartą, euro, czy forinty z PL wziąć? O ile winietka Ceska zakupia on-line bez zbędnych pytań, to HU już chcą dane.
Jukar napisał(a):Austriacką kupuj elektronicznie przez Asfinag
https://shop.asfinag.at/pl/produkty/win ... troniczna/
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi