andywiki napisał(a):Czy jadąc w Węgrzech droga 150 w kierunku Rajki Słowacji drogi numer 2 kupię gdzieś na przejściu winietę około 24?
Janusz Bajcer napisał(a):andywiki napisał(a):Czy jadąc w Węgrzech droga 150 w kierunku Rajki Słowacji drogi numer 2 kupię gdzieś na przejściu winietę około 24?
A dlaczego nie chcesz kupić winiety elektronicznej, bo tylko takie są na Węgrzech.
andywiki napisał(a):[Jechałem tydzień temu i kupowałem na Słowację i Węgry nie stety pod Zagrzebiem auto się zepsuło i wróciło na lawecie do Polski
Janusz Bajcer napisał(a):andywiki napisał(a):[Jechałem tydzień temu i kupowałem na Słowację i Węgry nie stety pod Zagrzebiem auto się zepsuło i wróciło na lawecie do Polski
Przykra sprawa ale wszystko wyjaśnia.
andywiki napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):andywiki napisał(a):Czy jadąc w Węgrzech droga 150 w kierunku Rajki Słowacji drogi numer 2 kupię gdzieś na przejściu winietę około 24?
A dlaczego nie chcesz kupić winiety elektronicznej, bo tylko takie są na Węgrzech.
Jechałem tydzień temu i kupowałem na Słowację i Węgry nie stety pod Zagrzebiem auto się zepsuło i wróciło na lawecie do Polski a ja dostałem inne więc się zastanawiam czy po prostu nie ominąć Węgier (może to i nie najlepszy pomysł) a po prostu na Słowację kupić.
Sol-Wagon napisał(a):andywiki napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):andywiki napisał(a):Czy jadąc w Węgrzech droga 150 w kierunku Rajki Słowacji drogi numer 2 kupię gdzieś na przejściu winietę około 24?
Jechałem tydzień temu i kupowałem na Słowację i Węgry nie stety pod Zagrzebiem auto się zepsuło i wróciło na lawecie do Polski a ja dostałem inne więc się zastanawiam czy po prostu nie ominąć Węgier (może to i nie najlepszy pomysł) a po prostu na Słowację kupić.
węgierska winieta jest relatywnie tania...
empire13 napisał(a):jamaj napisał(a):listonosz wrzucił do skrzynki mimo, że polecony.
Złóż na pocztę reklamację że nie przyszły. Skoro polecony to muszą mieć Twój podpis. Może się czegoś nauczą.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi