pääkäyttäjä napisał(a):firemantom napisał(a):Gdzie mogę kupić winiety na Czechy i Austrię bez prowizji? Da się tak wogole?
Chyba tylko kraj po kraju...
firemantom napisał(a):Przewertowałem paręnaście stron wstecz i nie trafiłem na informację. Biorąc pod uwagę niepewną sytuację i remonty dróg w Czechach... Może ktoś wkleić zaznaczone miejsca gdzie można kupić winiety konkretnie Czechy, Austria i Słowenia? Kupić na granicy... ale u celnika? No tak się chyba nie da...
krutom napisał(a):firemantom napisał(a):Przewertowałem paręnaście stron wstecz i nie trafiłem na informację. Biorąc pod uwagę niepewną sytuację i remonty dróg w Czechach... Może ktoś wkleić zaznaczone miejsca gdzie można kupić winiety konkretnie Czechy, Austria i Słowenia? Kupić na granicy... ale u celnika? No tak się chyba nie da...
Mamy Ci zaznaczyć wszystkie stacje benzynowe?
firemantom napisał(a):W zasadzie to nie Ale ten punkt przy wjeździe do Słowenii to bym poprosił, żeby się na samej granicy nie zamotać.
firemantom napisał(a):Przewertowałem paręnaście stron wstecz i nie trafiłem na informację. Biorąc pod uwagę niepewną sytuację i remonty dróg w Czechach... Może ktoś wkleić zaznaczone miejsca gdzie można kupić winiety konkretnie Czechy, Austria i Słowenia? Kupić na granicy... ale u celnika? No tak się chyba nie da...
Janusz Bajcer napisał(a):firemantom napisał(a):Przewertowałem paręnaście stron wstecz i nie trafiłem na informację. Biorąc pod uwagę niepewną sytuację i remonty dróg w Czechach... Może ktoś wkleić zaznaczone miejsca gdzie można kupić winiety konkretnie Czechy, Austria i Słowenia? Kupić na granicy... ale u celnika? No tak się chyba nie da...
Celnik nie sprzedaje winiety
https://www.google.com/maps/@46.690714, ... 312!8i6656
piotrulex napisał(a):Nie pamiętam na której granicy, ale chyba rok temu w jednym z okienek na przejściu granicznym można było właśnie kupić winietę.
piotrulex napisał(a):
Nie pamiętam na której granicy, ale chyba rok temu w jednym z okienek na przejściu granicznym można było właśnie kupić winietę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi