oldGIZMO napisał(a):Generalnie masz rację. Każdy radzi sobie sam …
mirus_1969 napisał(a):Chyba popełniłem gafę i kupiłem winiety tutaj http://www.tolltickets.com,na Czechy,Austrię i Słowację.Datę wysłania zaznaczyłem 1.08.2019.
Nie doczytałem że winietę na Austrię trzeba kupić co najmniej 18 dni przed wyjazdem,a wyjeżdżam 14.Podpowiecie co zrobić.Przesyłki nie mam
jeszcze,czy wyślą przed tymi rzeczonymi 18 dniami,i jak ewentualnie zrezygnować?
Z góry dziękuję.
mirus_1969 napisał(a):Niestety nie otrzymałem winiet w ciągu 8 dni roboczych. Pisałem do tolltickets dwukrotnie i otrzymałem odpowiedź cytuję za pomocą tłumacza
"Szanowny Pan Mirosław K.
Dziękuję bardzo za wiadomości do tolltickets.
Potwierdzamy, że mamy wysyłają swoje zamówienie na 01/08/2019 na następujący adres: tutaj mój adres poprawny
Proszę potwierdzić ten adres i daj nam znać, jeśli czegoś brakuje, czy źle!
Normalna dostawa trwa około 4 - 7 dni roboczych.
Proszę przeprosić nieprzyjemną sytuację!
Proszę zwrócić nieużywane produkty tolltickets po podróży, a my zwrócimy Ci już naładowane kwoty (bez opłat pocztowych).
Lub wysłać nam zdjęcie z winiet kupowanych jako zamiennik.Czyli dużo stresu,nie mam winiet i jeszcze muszę się gimnastykować żeby mi zwrócili ponad 50 euro.Jutro wyjeżdżamy.
mirus_1969 napisał(a):Tak bardzo mili,odesłać winiety na własny koszt,Nikomu nie polecę tej firmy.
mirus_1969 napisał(a):Tak bardzo mili,odesłać winiety na własny koszt,Nikomu nie polecę tej firmy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi