gusia-s napisał(a):Mieli też winiety austriackie - 10 dniowa 11 eu to w sumie przyzwoicie w stosunku do ceny nominalnej, nie to co w Pl.
O widzisz, takie informacje są cenne
gusia-s napisał(a):Mieli też winiety austriackie - 10 dniowa 11 eu to w sumie przyzwoicie w stosunku do ceny nominalnej, nie to co w Pl.
gusia-s napisał(a):Na EuroOil w minioną sobotę mieli winiet do wyboru do koloru aż byłam w szoku, że w tym roku majówka ich nie zaskoczyła
Mieli też winiety austriackie - 10 dniowa 11 eu to w sumie przyzwoicie w stosunku do ceny nominalnej, nie to co w Pl.
Słowacja i Węgry kupujesz przez neta winietę elektroniczną a dalej to bramki przecież.anka581 napisał(a):Jadę w tym roku do Albanii pierwszy raz
Kraje przez które będę jechała to Czechy, Słowacja kawałeczek ,Węgry , Serbia ,Kosowo tylko w tamta stronę no i Albania .
Czy bez problemu na pierwszych stacjach kupię winiety i zapłacę kartą. Do tej pory jadąc do Chorwacji tak własnie robiłam
anka581 napisał(a):Jadę w tym roku do Albanii pierwszy raz
Kraje przez które będę jechała to Czechy, Słowacja kawałeczek ,Węgry , Serbia ,Kosowo tylko w tamta stronę no i Albania .
Czy bez problemu na pierwszych stacjach kupię winiety i zapłacę kartą. Do tej pory jadąc do Chorwacji tak własnie robiłam
anka581 napisał(a):Niestety zakup on-line w moi przypadku odpada. Auto z wypożyczalni będzie i nie znam numeru rejestracji .Pozostaje zakup w trakcie podróży
pawel_nowy napisał(a):anka581 napisał(a):Niestety zakup on-line w moi przypadku odpada. Auto z wypożyczalni będzie i nie znam numeru rejestracji .Pozostaje zakup w trakcie podróży
Kupowałem na tolltickets.com. Winietki podziurkowane, ale bez nr rej. Także możesz kupić śmiało,a nr. rejestracyjny wpiszesz sobie jak będziesz miała auto.
anka581 napisał(a):pawel_nowy napisał(a):anka581 napisał(a):Niestety zakup on-line w moi przypadku odpada. Auto z wypożyczalni będzie i nie znam numeru rejestracji .Pozostaje zakup w trakcie podróży
Kupowałem na tolltickets.com. Winietki podziurkowane, ale bez nr rej. Także możesz kupić śmiało,a nr. rejestracyjny wpiszesz sobie jak będziesz miała auto.
Serio ? jeśli tak to na pewno kupię w ten sposób
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi