corrina napisał(a):Czy kalkuluje mi się zakup przez tolltickets samej czeskiej winiety? Będę płacić kartą w EUR, ale zastanawiam się, czy dla jednej wieniety jest sens z wysyłką? Może tą czeską jednak kupić na przejściu/stacji ?
Austriacką, węgierską i słowacką będę kupować elektroniczne - im mniej naklejek, tym lepiej
Pääkäyttäjä napisał(a):corrina napisał(a):Czy kalkuluje mi się zakup przez tolltickets samej czeskiej winiety? Będę płacić kartą w EUR, ale zastanawiam się, czy dla jednej wieniety jest sens z wysyłką? Może tą czeską jednak kupić na przejściu/stacji ?
Austriacką, węgierską i słowacką będę kupować elektroniczne - im mniej naklejek, tym lepiej
Czeska kosztuje 310 - 440 Kč, na tolltickets.com w przeliczeniu wychodzi cca 340 - 470 Kč. Plus wysyłka. Taniej na stacji, o ile będzie...
Sadeczanin78 napisał(a):Witam
Czy ktoś się orientuje czy w Miskolcu można kupić węgierska winietę ? Będę tam w nocy więc pewnie tylko stacja benzynowa wchodzi w grę ..
Dziękuję i pozdrawiam
Czy ktoś się orientuje czy w Miskolcu można kupić węgierska winietę ? Będę tam w nocy więc pewnie tylko stacja benzynowa wchodzi w grę ..
Dziękuję i pozdrawiam
Dziękuję i pozdrawiam
will napisał(a):Cześć.
Mam pytanko ktoś potwierdzi czy droga D3 jadąc od Zwardonia do Cadcy jest już płatna ?
Należy wykupić winietę zaraz za granicą w automacie ?
Pytanie do jeżdżących tą trasą jaka cena na stacji w Zwardoniu za winietę miesięczną na Słowację do 3,5 t.
andrzejk1975 napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):Witam
Dziękuję i pozdrawiam
przed Miszkolcem jest po prawej stronie OMV tam zakupisz bez problemu winietkę lub zaraz na granicy Tornyosemeti także jest możliwość zakupu lecz tam sie niestety ostatnio dużo kręci Romów i tak trochę w nocy może być nieciekawie więc polecam OMV i do przodu !!
ja za tydzień wyruszam tą drogą
pozdrawiam
https://www.google.com/maps/place/MOL+B ... 21.1031887 dokładnie ta stacja
Sadeczanin78 napisał(a):Nie zdążę już kupić przez internet niestety dlatego zależy mi na jakimś punkcie gdzie zrobię to za gotówkę od reki
Sadeczanin78 napisał(a):Nie zdążę już kupić przez internet niestety dlatego zależy mi na jakimś punkcie gdzie zrobię to za gotówkę od reki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi