concerto777 napisał(a):Zagapiłam się z zakupem winiety na Austrię na 29 czerwca (było do wczoraj). Czy kupie gdzieś winietę elektroniczną bez 18-dniowej karencji?
Nie da się elektronicznej inaczej kupić Musisz kupić zwykłą na wjeździe do Austrii
concerto777 napisał(a):A zwykłe przez tollticets dojdą do 28 czerwca? Czy zapłacę kartą revolut lub przelewem z konta euro?
Sorki za pytania, ale pierwszy raz jadę sama z dzieckiem (mój M. jeździ już u św. Piotra ).
concerto777 napisał(a):A zwykłe przez tollticets dojdą do 28 czerwca? Czy zapłacę kartą revolut lub przelewem z konta euro?
Sorki za pytania, ale pierwszy raz jadę sama z dzieckiem (mój M. jeździ już u św. Piotra ).
oldGIZMO napisał(a):Czy ktoś zna aktualne ceny winiet dot. Czech , Austrii i Słowenii …. kupowanych odpowiednio w tych krajach ?????
dids76 napisał(a):oldGIZMO napisał(a):Czy ktoś zna aktualne ceny winiet dot. Czech , Austrii i Słowenii …. kupowanych odpowiednio w tych krajach ?????
Jeśli nie żart, to tutaj jest: czechy-austria-ceny-winiet-na-2013-t39684-450.html
oldGIZMO napisał(a):dids76 napisał(a):oldGIZMO napisał(a):Czy ktoś zna aktualne ceny winiet dot. Czech , Austrii i Słowenii …. kupowanych odpowiednio w tych krajach ?????
Jeśli nie żart, to tutaj jest: czechy-austria-ceny-winiet-na-2013-t39684-450.html
Jak dotąd jeździłem do Chorwacji przez Słowację i Węgry … i kupowałem winiety w systemie "komunikacji internetowej" i było OK.
W tym roku zostałem "obdarowany" kupnem winiet dot. Czech, Austrii i Słowenii.
Przeglądając ceny, zaskoczony zostałem generalnie jedną informacją, a mianowicie, że Austria ma winiety 10 dniowe - 9 Euro a kolejnym okresem jest winieta 2-miesięczna - 26 Euro. …. i w zasadzie ( oraz w kwasie ) szukałem potwierdzenia tej informacji .....
Pozdrawiam
oldGIZMO napisał(a):startujemy 30 06 i zbyt mało czasu na 18 dniowy okres do wypowiedzenia umowy. Oglądałem toto zjawisko internetowe... Faktycznie szkoda, że wcześniej nie "wdepłem" w temat ... ale dzięki za podpowiedź pozostaje kupić w drodze albo na BP w Rybniku
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi