krutom napisał(a):Winiety kupuję na granicy w cenie nominalnej lub na pierwszej stacji za granicą.
Nie stanowi to dla mnie żadnego problemu, a poza tym co jakiś czas trzeba się przecież wysikać
Winiety elektroniczne kupuję w domu.
lechocz napisał(a):Może zmienił byś zdanie gdybyś zobaczył, w zeszłym roku, kolejkę na dawnej stacji Shella w Czechach, nieco po północy, końcem czerwca.
Bartek_8610 napisał(a):witam mam pytanie czy na drodze d1 na mop zlate piesky przed bratyslawa kupie winiete na austrie?badz gdzie mogl bym zakupic przed wjazdem na austrie?
ANDREW1969 napisał(a):witam , nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile się przepłaca za winiety do Chorwacji , wyjazd na 20 dni , kalkulacje więc 2 x po tygodniowej w wyznaczonych terminach wyjazd powrót z zapasem lub miesięczna . Ostatnio ....w ub. roku poszedłem na wygodę i kupiłem wszystko w PZMOT . Dzwoniłem do jakiejś firmy z winietami to okazało się że jakiejś nie mają chwilowo i z wysyłkami nie zdążyłbym otrzymać , więc PZMOT . Pytanie ile drożej to kosztuje ....mój spokój ...naklejam w domu i do przodu ??????? Dziękuję za ew policzenie !!!!!!Wyjazd za 22 dni
ANDREW1969 napisał(a): Pytanie ile drożej to kosztuje ....mój spokój ...naklejam w domu i do przodu ??????? Dziękuję za ew policzenie !!!!!!Wyjazd za 22 dni
ANDREW1969 napisał(a):witam , nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile się przepłaca za winiety do Chorwacji , wyjazd na 20 dni , kalkulacje więc 2 x po tygodniowej w wyznaczonych terminach wyjazd powrót z zapasem lub miesięczna . Ostatnio ....w ub. roku poszedłem na wygodę i kupiłem wszystko w PZMOT . Dzwoniłem do jakiejś firmy z winietami to okazało się że jakiejś nie mają chwilowo i z wysyłkami nie zdążyłbym otrzymać , więc PZMOT . Pytanie ile drożej to kosztuje ....mój spokój ...naklejam w domu i do przodu ??????? Dziękuję za ew policzenie !!!!!!Wyjazd za 22 dni
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi