farow napisał(a):A próbowaliście kupować winiety w PZMOT? Ceny rozsądne?
Nierozsądne. Sprawdź ceny na PZMOT i porównaj z cenami nominalnymi.
farow napisał(a):Na winiety com pl widze cena identyczna jak w PZMOT + przesylka. Podjade chyba kupic w PZMOT bo z tolltickets juz mi nie dojda do piatku a w sobote wieczorem ruszam
Barista.lukas napisał(a):Apropos - po powrocie mogę komuś odsprzedać winietę Słoweńską - ważność do 29/08
...
Crocodyl napisał(a):Barista.lukas napisał(a):Apropos - po powrocie mogę komuś odsprzedać winietę Słoweńską - ważność do 29/08
...
Barista.lukas napisał(a):Hmm czyli mówizz że się nie da? moi znajomi kupują razem winiety i jeżdżą często jeden po drugim i opalarką ściagają i nie ma problemu. Winieta to winieta. A to ze drugi raz przyklejona to raczej nie istotne - jest ważna. Nie ma na niej nr rejestracyjnego.
Barista.lukas napisał(a):Hmm czyli mówizz że się nie da? moi znajomi kupują razem winiety i jeżdżą często jeden po drugim i opalarką ściagają i nie ma problemu. Winieta to winieta. A to ze drugi raz przyklejona to raczej nie istotne - jest ważna. Nie ma na niej nr rejestracyjnego.
kojacek napisał(a):Za winiety z przesłaniem zapłaciłeś około 140zł, przy czym przepłaciłeś niemal o 50zł, bo nominalnie te winiety kosztują ok 38zł i ok 50zł. Czy to parę groszy czy więcej-kwestia względna.
Tym bardziej, że można kupić "winiety w cenie winiet" na pewnym, polecanym tu portalu, gdzie koszt przesyłki będzie porównywalny z tym, jaki poniosłeś.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi