witia napisał(a):dids76 już jakiś czas temu chciałem Ci to napisać: szczerze podziwiam Twoją anielską cierpliwość . Piszę najzupełniej poważnie . Przyznaję, ja bym już parę razy (również w innych wątkach) delikatnie się zniecierpliwił . Zwłaszcza w tematach "autostradowo - dojazdowo - winietowo - objazdowych" imponujesz spokojem i cierpliwością. Nie olewasz, odpowiadasz, tłumaczysz - choćby było już pińcet razy wałkowane.
Szacun
witia napisał(a):dids76 już jakiś czas temu chciałem Ci to napisać: szczerze podziwiam Twoją anielską cierpliwość . Piszę najzupełniej poważnie . Przyznaję, ja bym już parę razy (również w innych wątkach) delikatnie się zniecierpliwił . Zwłaszcza w tematach "autostradowo - dojazdowo - winietowo - objazdowych" imponujesz spokojem i cierpliwością. Nie olewasz, odpowiadasz, tłumaczysz - choćby było już pińcet razy wałkowane.
Szacun
jara napisał(a):witia napisał(a):dids76 już jakiś czas temu chciałem Ci to napisać: szczerze podziwiam Twoją anielską cierpliwość . Piszę najzupełniej poważnie . Przyznaję, ja bym już parę razy (również w innych wątkach) delikatnie się zniecierpliwił . Zwłaszcza w tematach "autostradowo - dojazdowo - winietowo - objazdowych" imponujesz spokojem i cierpliwością. Nie olewasz, odpowiadasz, tłumaczysz - choćby było już pińcet razy wałkowane.
Szacun
Witia, w pełni podpisuję się obiema ręcoma pod Twoim postem. Zwróć uwagę na avatar didsa, toż już z niego bije ten stoicki spokój i ta anielska cierpliwość
Damis napisał(a):ok fajnie, dzieki za pomoc )
w austrii i słoweni przepłące za winiety jak zapłace w euro na stacji?
sorry za głupie pytania, ale sie upewniam
JackDaniels;) napisał(a):Winiety na Austrię i Słowenię od lat kupuję Tu https://www.google.pl/maps/@48.7800993, ... a=!3m1!1e3